Resnica, ki jo je Diana med drugo nosečnostjo zamolčala Charlesu

Princesa Diana je med drugo nosečnostjo soprogu prikrila pomembno dejstvo.

6.7.2020 ob 9:00 | Foto: Kevin Lamarque/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Resnica, ki jo je Diana med drugo nosečnostjo zamolčala Charlesu

Princ Charles in princesa Diana sta leta 1981 prvič postala starša. Tedaj je na svet prijokal prestolonaslednik princ William. Manj kot dve leti kasneje je kraljevi par oznanil, da je na poti drugi otrok.

A kot v delu Diana, njena resnična zgodba (Diana: Her True Story) navaja avtor Andrew Morton, ljudska princesa med drugo nosečnostjo ni bila povsem odkrita do svojega soproga. Ni mu namreč povedala, da pod njenim srcem raste še en fantek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔ Diana & Charles ♔ (@diana_and_charles) on

Po navedbah avtorja mu je Diana sama zaupala, da je to dejstvo prikrila pred Charlesom: "Na pregledu z ultrazvokom sem videla, da bo fantek. Charles pa si je vedno želel punčko. Hotel je dva otroka in hotel je deklico. Vedela sem, da se mu želja ne bo izpolnila in mu to zamolčala." Ko je septembra leta 1984 na svet prijokal princ Harry, njegov oče ni mogel skriti razočaranja, da ni dobil hčerke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Diana

Princesa Diana in princ Charles sta se leta 1996 ločila, težave v njunem odnosu pa so se pojavile veliko veliko prej. Leta 1992 je namreč v javnost prišla vest, da sta Charles in njegovo nekdanje dekle Camilla Parker Bowles že leta v razmerju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♔ Diana & Charles ♔ (@diana_and_charles) on

Vendar je avtor Walter Oleksy za portal New Idea razkril, da Camilla ni bila edina druga ženska v prinčevem življenju. Njegovo pozornost je ukradla tudi avstralska socialistka Dale Tryon, ki jo je v Londonu spoznal že leta 1972.

Olesky trdi, da so vse tri ženske vedele druga za drugo, a niso imele druge izbire, kot sprejemati Charlesovo početje, katerega je spodbujal njegov oče, princ Philip. "Sinu je svetoval: Imej ljubice, a imej tudi soprogo," očetovski nasvet, ki ga je Charles očitno vzel k srcu, povzema avtor.

Preberite še: Razkrito ljubezensko življenje princese Diane

Morda vas zanima tudi: Skrivnost zapestnice, ki jo princ Harry nosi že 20 let


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)