To so po horoskopu najvidnejši člani britanske kraljeve družine

V katerem astrološkem znaku je rojena kraljica Elizabeta, kaj je bila po horoskopu princesa Diana, kaj sta princ William in princ Harry ter kaj Meghan Markle in Kate Middleton.

16.9.2018 ob 3:20

Harry_kate_william.jpg

Ker kronane glave niso vedno izjema, je vsak od pripadnikov britanske kraljeve družine rojen v določenem astrološkem znamenju. V katerem, razkriva Reader’s Digest.

Kraljica Elizabeta II.: Bik

Dejstvo je, da kraljica rojstni dan praznuje dvakrat na leto in zato si je malo težko zapomniti njen pravi datum rojstva in s tem astrološko znamenje. A čeprav v javnosti praznuje junija, je na svet prijokala 21. aprila. Kar pomeni, da je po horoskopu bik. To je s svojo zanesljivostjo, prizemljenostjo, strogim sledenjem starodavne tradicije in varčnostjo večkrat dokazala. (Menda ovojnega papirja nikoli ne uporabi samo enkrat).

kraljica_elizabeta_portret_micna.jpg

Princesa Margaret: Lev

Čeprav sedaj že pokojna sestra kraljice nikoli ni sedla na prestol, je bila po horoskopu najbolj kraljevska žival: lev. Tako, kot s svojo pojavnostjo očara ta, je tudi princesa Margaret znala dober vtis pustiti pri vseh, ki so jo obkrožali. Izžarevala je energijo, ki je napolnila vsak prostor, v katerega je vstopila. S svojim nastopom je v hipu pritegnila pozornost navzočih, če temu dodamo še njeno jutranjo rutino: zajtrk v postelji ter dolgo kopel, lahko trdimo, da je znala kraljevsko očarati in uživati.

Princesa Diana: Rak

Od kje so izvirali Dianino sočutje in pripravljenost nesebično pomagati vsem, pomoči potrebnim? Nedvomno je imelo pri tem prste vmes tudi njeno astrološko znamenje. Bila je namreč rojena v ozvezdju raka, ki je znan po svoji mehki, čustveni naravi in empatiji. Prav to so lastnosti, zaradi katerih si je pridobila naziv ljudska princesa.

diana_portret_micna.jpg

Princ Charles: Škorpijon

Čisto nasprotje bivše soproge. Tako kot se za škorpijona spodobi, Charles nikoli ne nosi srca na dlani, deluje zadržano, velikokrat hladno, kar je nedvomno mogoče pripisati njegovemu astrološkemu znaku.

princ_charles_micna.jpg

Princ William: Rak

Tako, kot njegova pokojna mama, je tudi princ William po naravi občutljiv in čustven, kar je dokazal ob številnih priložnostih. Tudi s tem, da s svojim bratom pridno nadaljuje dobrodelno delo princese Diane.

princ_william_micna.jpg

Vojvodinja Kambriška: Kozorog

Lastnosti Kate Middleton je zlahka mogoče povezati s tistimi, ki pritičejo rojenim v znamenju kozoroga. Je praktična, prizemljena, ceni družino in tradicijo, kar med drugim dokazuje s tem, da je ljubeča mamica, predana soproga in le redko krši kraljevi protokol.

kate_middleton_micna.jpg

Princ Harry: Devica

Kot večina, rojenih v tem znamenju, je princ Harry dosleden, organiziran in praktičen. Odkar je v njegovo življenje stopila Meghan, pa vse več pozornosti namenja tudi zdravemu življenju, kar je še ena lastnost devic.

princ_harry_roka_micna.jpg

Vojvodinja Suseška: Lev

Meghan Markle, ameriška igralka, ki je postala del kraljeve družine živi življenje, dostojno kralju živali: v soju žarometov, ki se usmerijo nanjo ne glede na to, kje se pojavi. Če temu dodamo še dejstvo, da rada prekrši strogi kraljevi protokol in premore neizmerno očarljivost, lahko brez kančka dvoma trdimo, da je prava levinja.

meghan_markle_micna.jpg

Avtorica: M. FL.
Foto: Reurters

Preberite še: Horoskop: Na rojene v teh znamenjih se lahko vedno zanesete ali pa Horoskop: 6 znamenj, ki so do sebe prestrogi 

Priporočamo tudi: Horoskop: 5 astro znamenj, ki z bivšim nikoli ne ostanejo prijatelji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)