Se še spomniš igralke iz filma Juno? Tako je videti danes

V filmu Juno je Ellen Page upodobila 16 letno nosečko.

21.3.2021 ob 5:30 | Foto: Ernesto S. Ruscio / Stringer/GettyImages | Avtor: E. N.

Se še spomniš igralke iz filma Juno? Tako je videti danes

Pomarančni sok, najstniške dileme in nosečnost pri rosnih šestnajstih. Tisti, ki je niso poznali prej, so Ellen Page zagotovo vzljubili v filmu Juno, kasneje pa se je pojavila še v mnogih serijah in filmih, med drugim je zaigrala tudi v uspešnicah Hard Candy in Inception. Za svoje delo je prejela kar 74 nominacij in osvojila 31 izmed njih. Za film Juno je nominacijo prejela celo za zlatega Oskarja.

Ellen Page smo si tako zapomnili po odlični igri, pa tudi podobi rosno mladega dekleta, ki bi ji težko pripisali kaj več od 20 let. A danes je njena podoba drugačna. Oziroma njegova. Decembra lani je Ellen namreč na svojem instagramu sporočil, da je spremenil spol in sedaj ga poznamo po imenu Elliot.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

34 letni igralec je v čustvenem pismu dejal, da se je že od nekdaj identificiral kot moški in že pri rosnih devetih vedel, da se je znašel v napačnem telesu. Želel si je kratkih las in svojo mamo prepričal, da je postrigel dolge dekliške pramene. A ker je že pri desetih uspel v igralskem svetu, kjer so mu dodeljevali ženske vloge, je te kmalu spet pustil rasti in širši svet ga je spoznal kot Ellen. V lanskem letu pa se je končno odločil za večji korak v smeri, da si omogoči življenje, ki si ga je vedno želel. Operacijo spola.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Igralca smo sicer že prej bili vajeni v moških opravah, tudi za rdečo preprogo si je podzavestno izbiral moške obleke, pravi. Kljub srečnemu zakonu z Emmo Portner pa se ni počutil popolno. Kot je zaupal v nedavnem ekskluzivnem intervjuju za revijo Time, je v mesecih karantene imel tako več časa za razmišljanje in sebi in ženi priznal, da je trans ter se odločil za finalni korak – operacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Elliot se je lansko leto z ženo nato razšel in kot pravi ostajata dobra prijatelja. Ostaja pa tudi v igralskem svetu in se že veseli novih vlog, ki mu jih bo ta prinesel. Kot pravi, se končno počuti dobro v svoji koži in se počuti odgovornega, da o svoji situaciji govori na glas ter s tem ozavešča svet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elliotpage

Preberite še:  Beyonce – kaj vse je prestala dobitnica največ grammy nagrad v zgodovini

Morda vas zanima tudi: Na Netflixu premiera serije s Tanjo Ribič (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)

Odgovori na vprašanje, zakaj seksamo vse manj (niso krivi le telefoni in družabna omrežja)