Resničen razlog, zaradi katerega sta Harry in Meghan za svoj dom izbrala Santa Barbaro

Odločitev princa Harryja in Meghan Markle, da se bosta ustalila v Santa Barbari, temelji na več razlogih.

20.8.2020 ob 10:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Resničen razlog, zaradi katerega sta Harry in Meghan za svoj dom izbrala Santa Barbaro

Princ Harry in Meghan Markle sta končno zaživela ameriške sanje, saj sta na drugi strani luže po štirih selitvah našla dom, v katerem bosta pognala korenine. Ta se nahaja v naselju Montecito v neposredni bližini Santa Barbare, kjer domujeta tudi Oprah Winfrey in Ellen DeGeneres.

Za razkošno domovanje na območju med pogorjem Santa Ynez in pacifiškim oceanom sta odštela 14,7 milijonov dolarjev. Zanj sta plačala sama in sta, tako kot večina, za nakup vzela hipoteko, piše Hello. Razlogov, da sta izbrala prav omenjeno lokacijo na kalifornijski obali, pa je več.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mylena Christina Properties (@mylenachristinaproperties) on

Predvsem Harry in Meghan upata, da bosta v novem domu sinu Archieju lahko omogočila kar najbolj običajno življenje in odraščanje v mirnem, stabilnem okolju.

"Hiša je nekaj, kar sta že dolgo iskala. Večkrat sta se selila, a končno sta našla svoj dom. Oba obožujeta Kalifornijo in Santa Barbara je zanju magična: gore, ocean, vinogradi, cvetje, vrtovi. Zelo je lepa. Selitev v nov, trajen dom je pomembna prelomnica  v njunem življenju. Sedaj, ko sta se končno ustalila, se bodo poklopile vse druge zadeve," je za Hello povedal vir blizu zakoncema.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Visit Santa Barbara (@visitsantabarbara) on

Lokacija je idealna za družine. Santa Barbara je znana po tem, da tamkajšnja skupnost velik pomen namenja dobremu počutju prebivalcev in varovanju narave, kar je nedvomno pisano na kožo princu ter njegovi soprogi. Prav tako je na samem območju več vrhunskih zasebnih šol, v katerih se bo lahko šolal Archie.

Tamkajšnji prebivalci so seveda navdušeni nad odločitvijo para: "Presrečni smo, da sta Meghan in Harry za svoje domovanje izbrala Montecito. En od razlogov, da ima na tem območju domovanje mnogo zvezdnikov je zagotovo ta, da so lahko tu povsem običajni smrtniki in jim paparaci ne sledijo na vsakem koraku. Večina domov v Montecitu je dobro skritih, kar prebivalcem zagotavlja mir in zasebnost," je povedal tiskovni predstavnik turističnega društva Santa Barbara (Visit Santa Barbara) in dodal:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Central Coast Cannabis Guide (@sbverde805) on

"K njuni odločitvi so nedvomno prispevali lepa narava, bližina Los Angelesa, veliko možnosti za rekreacijo na prostem, vrhunska hrana in vina ter tudi umetnost in kultura našega okrožja. Santa Barbara je ob vsem tem znana še po velikem številu filantropov in človekoljubnih organizaciji, kar pri Meghan in Harryju vsekakor igra veliko vlogo."

"Archie je srečen. Ima veliko prostora za tekanje in igro na prostem, njegova starša pa se veselita, da bosta postala aktivna člana skupnosti. To je veselo obdobje za vso družino," je še povedal vir.

Preberite tudi: Robinu Williamsu postavili napačno diagnozo, razpadal je na prafaktorje

Priporočamo še: Poročni fotograf princa Harryja in Meghan Markle o dogodkih iz zakulisja njune poroke

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)