Tako Harry ob rojstnih dnevih razvaja Meghan

Harry in Meghan sta v letih, odkar sta par, skupaj praznovala že lepo število osebnih praznikov.

5.8.2020 ob 9:20 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Tako Harry ob rojstnih dnevih razvaja Meghan

Princ Harry in Meghan Markle sta par od leta 2016 in od tedaj skupaj obeležujeta rojstne dneve. Zadnjega, 39. je Meghan praznovala včeraj, 4. avgusta. Hello se je ob tej priložnosti ozrl nazaj in se spomnil, kako je Harry svojo soprogo na poseben dan razvajal v preteklih letih.

Prvi zmenek para se je leta 2016 na pobudo skupne prijateljice ob pijači odvijal v londonskem klubu Soho House, že na tretjem zmenku pa je Harry Meghan povabil na potovanje v Bocvano. Leto dni kasneje se je par vrnil v to afriško državico, kjer je Meghan svoj 36. rojstni dan praznovala v kampu Meno a Kwena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sebastian Pollak (@sebastianpollak) on

Par je v objektiv ujelo več fotografov in naklonjenost med tedaj še fantom in dekletom je bila več kot očitna. Vir blizu zaljubljencema je komentiral: "Harry je dolgo načrtoval te počitnice. Pripravil je izjemno romantično potovanje. Skupaj sta v čolnu veslala po jezeru, se ob zori sprehajala po okolici in ponoči opazovala zvezde."

Le nekaj mesecev po romantičnem pobegu sta Meghan in Harry novembra 2017 naznanila zaroko, maja istega leta pa sta v kapeli St. George na gradu Windsor dahnila usodni da ter postala vojvoda in vojvodinja Sussex.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Wedding (@meghan_harry_wedding) on

37. rojstni dan je Meghan prvič praznovala kot članica britanske kraljeve družine. S soprogom sta se prav na njen osebni praznik udeležila poroke prijateljev Charlija van Straubenzeeja in Daisy Jenks v Surreyju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fanpage

Za njen 38. rojstni dan je Harry v svet poslal fotografijo soproge, ki je nastala med obiskom Tonge in na njun Instagram zapisal: "Vse najboljše moja čudovita soproga. Hvala, ker si se mi pridružila na tej avanturi. Z ljubeznijo, H."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Ta rojstni dan je bil za Meghan poseben, saj ga je prvič praznovala kot mama. Par ga je obeležil v zasebnosti njunega tedanjega doma Frogmore Cottage skupaj s tedaj trimesečnim sinom Archiejem. Nekaj dni kasneje pa se je družina odpravila na kratke počitnice na Ibizo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate & Meghan (FAN PAGE) (@thecambridgesussex) on

Po letu, polnem pretresov, ko sta Meghan in Harry odstopila kot višja člana kraljeve družine, se preselila na drugo stran luže, se tako kot ostali svet umaknila v karanteno, se podala v tožbe z britanskimi tabloidi ter veliko truda usmerila v snovanje dobrodelne organizacije Archwell, je nastopil 39. rojstni dan vojvodinje, ki ga je po pisanju časopisa Hello v družbi sina, soproga in mame Dorie Ragland preživela v razkošnem trenutnem domovanju, katerega je paru odstopil filmski producent Tyler Perry.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @portaloficial.pb on

Nič odmevnega torej, so pa se na njen praznik spomnili tudi člani kraljeve družne in ji poslali voščila na Instagramu. Princ William in Kate Middleton pri tem nista bila izjemi, njuno voščilo pa mnogi vidijo kot en od korakov k otoplitvi odnosov med bratoma ter njunima soprogama.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

"Vojvodinji Sussex želiva resnično vse najboljše ob njenem prazniku," sta zapisala pod prisrčno fotografijo.

Preberite še: Kako se bo po ločitvi od družine pisal Harry

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle: Čustven prvi televizijski nastop po ločitvi od kraljeve družine (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)