Tesna prijateljica Harryja: Tega ni želel za Archieja

Dobro prijateljico princa Harryja odločitev, ki jo je sprejel skupaj s svojo soprogo Meghan, ni presenetila.

14.4.2020 ob 10:15 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Tesna prijateljica Harryja: Tega ni želel za Archieja

V intervjuju za Daily Mail Weekend Magazine je britanska primatologinja in antropologinja ter tesna prijateljica princa Harryja, Jane Goodall razkrila, da je Harry skupaj s soprogo Meghan odločitev o ločitvi od kraljeve družine sprejel veliko prej, kot je obelodanil v javnosti, piše Harper's Bazaar.

Kot je zaupala 88-letna znanstvenica, je mlado družinico na gradu Windsor obiskala kmalu po rojstvu Archieja. S Harryjem sta tedaj usklajevala ideje glede skupnega programa Roots&Shoots. Njun pogovor je bil kasneje objavljen v izdaji revije Vogue, ki jo je sourejala Meghan.

"Proti koncu pogovora se nama je pridružila Meghan, ki je pestovala Archieja. Bil je tako droben in tako zaspan ter ne preveč navdušen, ko mi ga je mamica podala v naročje," se je spominjala Goodallova in nadaljevala: "Mislim, da sem ena prvih zunaj družine, ki ga je pestovala. Pomahala sem mu tako, kot običajno maha kraljica in pripomnila, da se bo najbrž moral tega navaditi, na kar je Harry dejal: ne, on ne bo odraščal tako."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Jane Goodall (@janegoodallinst) on

A čeprav odločitev Harryja in Meghan ni bila hipna in nepremišljena je antropologinja, ki je s princem vedno v stiku dejala, da je trenutni položaj zanj velik izziv. "Ne vem, kako se bo obrnila njegova kariera. Res je, redno sva v stikih in mislim, da je vse skupaj, od selitve v Kanado do selitve v Združene države, zanj dokajšen zalogaj."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @addicted_to_the_royals on

Harry in Meghan sta, kot je znano, trenutno v Los Angelesu, kjer se navajata na novo življenje. Kljub temu, da sta skrita pred očmi javnosti in sta si vzela čas za družino ter snovanje novega doma, sta pred nekaj dnevi predstavila načrte za novo dobrodelno organizacijo Archewell.

Ta bo zaživela, ko bo za to napočil pravi trenutek, je za CNN povedal njun tiskovni predstavnik in pojasnil, da ime ni izpeljanka iz imena njunega sina, temveč izhaja iz grške besede arche, ki bi jo lahko prevedli kot izvor akcije. 

Preberite še: Kako se bo po ločitvi od družine pisal Harry 

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)