Bivša kozmetičarka razkrila pravo resnico o Meghan Markle

Strokovnjakinja, ki je nekoč skrbela za polt Meghan Markle, je zaupala resnico o nekdanji stranki.

6.4.2020 ob 9:10 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Bivša kozmetičarka razkrila pravo resnico o  Meghan Markle

Kljub temu, da Meghan Markle in princ Harry nista več višja člana kraljeve družine, sta še vedno deležna velike pozornosti, piše Harper's Bazaar.

Kot je znano, sta od 31. marca tudi uradno ločena od kraljeve družine, kar sta oznanila z zadnjo objavo na Instagram profilu Sussex Royal, v kateri sta se vsem zahvalila za podporo, navdih, predanost in pripravljenost izboljšati svet ter se pod zapis podpisala zgolj z osebnima imenoma. Iz Kanade, kjer sta bivala po odhodu iz Velike Britanije, sta se preselila v Los Angeles, kjer tako, kot večina, ostajata v karanteni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

A očitno je veliko takšnih, pri katerih sta pustila dober vtis in so ju ohranili v lepem spominu. Ena od njih je kozmetičarka Sarah Chapman, lastnica kozmetičnega salona Skinesis v Londonu, ki je skrbela za polt nekdanje vojvodinje in se ji je pod fotografijo s poroke poklonila v zapisu na Instagramu:

"Presečna sem, da pri svojem delu spoznavam veliko ljudi, ki so mi v navdih, ter da sem zadnji dve leti in pol veliko časa preživela z vojvodinjo in vojvodo Sussex. Meghan je bila sprva le moja stranka, kmalu pa je najin odnos prerasel v prijateljstvo in vesela sem, da me je sprejela v svoje življenje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sarah Chapman Skinesis (@skinesis) on

"V izjemno čast mi je, da sem predstavljala majhen kamen v mozaiku zgodbe para, ki premore ogromno sočutja in v vsa dejanja vlaga neizmerno veliko strasti. Ter da sem ju imela priložnost spoznati kot človeka, kakršna ju javnost ne pozna: kot starša, partnerja in prijatelja. Kadar sta umaknjena od žarometov, sta izjemno prijazna in prizemljena človeka."

"Od Meghan in Harryja sem se veliko naučila ter vedno sem se od njiju poslovila izpopolnjena in pripravljena pomagati drugim. Pa čeprav s še tako neznatnimi dejanji," nadaljuje Chapmanova in zaključuje:

"Meghan, Harryju in malemu Arhcieju pošiljam veliko pozitivnih misli ob prehodu, ki smo so priča. Vem, da nas je veliko takšnih, ki ste se jih dotaknili, jih spodbudili k pozitivnim spremembam in vem, da boste še naprej vse spodbujali k izboljšanju sveta. Komaj čakam na vaše nadaljnje korake, upam, da se kmalu vidimo in hvala vam za vse."

Preberite še: Prvi odziv princa Harryja in Meghan Markle na novi koronavirus

Morda vas zanima tudi: Pismo princu Harryju: Upam, da ne zameriš, ker sem objemal tvojo ženo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)