Princ Harry: Življenje se je dramatično spremenilo

Princ Harry je v videoposnetku priznal, da je življenje za vse postalo drugačno.

11.5.2020 ob 9:55 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ Harry: Življenje se je dramatično spremenilo

Dogajanje, ki je posledica epidemije koronavirusa vpliva na mnoge plati življenja, med drugim na veteranske športne igre, ki od leta 2014 potekajo pod okriljem princa Harryja, tako imenovane The Invictus Games.

Letošnje, za katere je himno Unbroken Harry posnel skupaj z legendarnim pevcem Jon Bon Jovijem, bi se po načrtih morale odvijati prav ta teden v Haagu na Nizozemskem, vendar so bile zaradi razmer, ki vladajo po svetu preložene, na kar se je odzval tudi princ in v videoposnetku, ki ga je posnel v svojem novem domu v Los Angelesu vse pozval k pogumu v tem nepredvidljivem času.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Invictus Games Foundation (@weareinvictusgames) on

Takole je nagovoril svoje občinstvo:

"Pozdravljeni vsi! Ta konec tedna smo praznovali dan zmage in se poklonili vsem, ki so se za nas žrtvovali v drugi svetovni vojni. Prav tako bi se morali zbrati v Haagu na Nizozemskem in slavnostno otvoriti letošnje igre Invictus. A življenje se je dramatično spremenilo in nam prekrižalo načrte.

Ko sem bil nazadnje na načrtovanem prizorišču IG 2020, sem videl, da se ekipa, ki skrbi za priprave, neizmerno trudi, da se je hitro prilagodila razmeram ter že načrtuje, kako igre izpeljati naslednje leto. Novi datumi bodo kmalu znani in upam, da boste vsi, ki ste člani družine Invictus v času, polnem izzivov podprli drug drugega." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Invictus Games Foundation (@weareinvictusgames) on

"Slišim čudovite zgodbe ljudi, ki v tem času ohranjajo pokončno držo ter nesebično pomagajo, vendar prosim, bodite pozorni tudi na tiste, ki molčijo ter se že dolgo niso pojavljali na straneh s klepetalnicami.

Najboljši ste in vem, da si boste stali ob strani. Čeprav se ne moremo družiti osebno sem vesel, da imamo na voljo številne spletne platforme, na katerih se bomo ta teden lahko sestajali, se spodbujali ter opogumljali. Pozivam vas, da bodite aktivni. Kajti nikoli ne veste, vse skupaj bo lahko prav zabavno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Invictus Games Foundation (@weareinvictusgames) on

"Verjamem, da bom ta teden v stiku z mnogimi udeleženci iger Invictus, ki mi bodo zaupali svoje izkušnje in nasvete, kako premagati vse, kar nam namenja življenje in veselim se, da se bom iz tega lahko veliko naučil.

Na tem mestu naj se zahvalim še zdravstvenim delavcem, ki se trudijo za naše zdravje in ekipi, ki bo omogočila virtualno druženje članov fundacije Invicitous.

Vsem sem neizmerno hvaležen za razumevanje in podporo ter vesel sem, da bomo lahko Haag pripeljali k vam. Ostanite zdravi in ostanite povezani," je govor v videu, objavljenem na Instagramu fundacije Invictus Games zaključil Harry.

Preberite še: Prvi odziv princa Harryja in Meghan Markle na novi koronavirus

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle in princ Harry o načrtih za prihodnost: Ostajava pozitivna


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)