Razočarana Jennifer Lopez: »To je bil velik udarec za mojo samozavest.«

Jennifer Lopez se spominja razočaranja, ki jo je pred dvema letoma doletelo na podelitvi oskarjev.

23.5.2022 ob 9:08 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Razočarana Jennifer Lopez: »To je bil velik udarec za mojo samozavest.«

Leta 2020 je bila Jennifer Lopez na oskarjih nominirana v kategoriji za najboljšo žensko stransko vlogo, in sicer za vlogo v filmu Hustler, vendar se ji je nagrada izmaknila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@tinajlover)

Tedaj razočaranja ni pokazala, je pa o njem spregovorila v Netflixovem dokumentarcu Halftime, ki na zaslone prihaja naslednji mesec.

V napovedniku igralka pripoveduje o svojih občutkih potem, ko se ji je iz rok izmuznila nagrada: "Bilo je hudo. Močno je načelo mojo samozavest. Morala sem se znova vprašati, kdo sem in se naučiti verjeti vase in sebi, ter ne drugim."

Lopezovo so med kariero večkrat obšli dvomi vase. Takole je leta 2018 pripovedovala za The Post:

"Vsi so govorili: 'Ne zna peti, ne zna plesati, ne zna igrati. Je samo še en lep obraz z veliko zadnjico.' Tolikokrat sem naletela na takšne pripombe, da sem na določeni točki začela verjeti, da so resnične. A kljub bolečini in razočaranju sem nadaljevala. Nisem smela dovoliti, da bi res postala to, za kar so me imeli drugi."

Dolgo se je trudila, da jo je občinstvo sprejelo kot resno in sposobno igralko, kar ji je na koncu uspelo s kultno vlogo Selene v istoimenskem filmu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Kljub temu je njena kariera še naprej doživljala vzpone in padce. Filma Načrtovalka porok (The Wedding Planner) in Narejeno na Manhattnu (Maid in Manhattan) nista prepričala kritikov, prav tako tudi ne leta 2002 posnet film Gigi, v katerem je nastopila skupaj s sedanjim zaročencem Bennom Affleckom in je bil celo proglašen za najslabši film desetletja.

Leta 2020 se je zdelo, da ji oskar za vlogo striptizete Ramone v filmu Hustler ne more uiti, a je žal ostala brez njega, saj je šel v roke Laure Dern za vlogo v filmu Zakonska zgodba (Marriage Story).

Dokumentarec Halftime, v katerem je povzeto življenje J.Lo, njena kariera skupaj z vzponi, padci in vsemi prelomnicami, bo premiero doživel 8. junija na festivalu Tribeca v New Yorku, na Netflix pa prihaja 14. junija.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rαyrαy♡ (@rayjlover)

Povzeto po portalu New York Post

Preberite še: Priznanje Bena Afflecka: Tega ne zmorem

Morda vas zanima tudi: Jennifer Garner proti Bennifer: Edina želja njegove bivše


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)