Jennifer Lopez iskreno o razmerju z Benom: to je uničilo najino zvezo

Jennifer Lopez je prepričana, da jima bo z Benom Affleckom tokrat uspelo saj dobro ve, kaj je prvič botrovalo njunemu razhodu.

11.2.2022 ob 9:01 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Jennifer Lopez iskreno o razmerju z Benom: to je uničilo najino zvezo

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta bila par v prvih nekaj letih novega tisočletja, tedaj sta se tudi zaročila, a se kasneje razšla. Leta 2021 sta obudila staro ljubezen, v nedavnem intervjuju pa je J. Lo dejala, da je prepričana, da se njuna zveza tokrat ne bo končala z razhodom.

Takole je povedala: "Mislim, da sploh ne bi obudila najine ljubezni, če bi razmišljala o tem, da je pred nama razhod.

Oba meniva, da je to, da sva se znova našla, tako zelo pomembno in sedaj varujeva to ter najini življenji v smislu, kaj deliti z drugimi in česa ne. Našla sva to ravnovesje, hkrati najino zvezo gradiva na izkušnjah in modrostih, ki sva jih osvojila skozi leta."

Pevka in igralka je povedala še, da so bile za preklic zaroke in razhod v začetku 2000 v veliki meri odgovorne kritike njune zveze in stalno vmešavanje medijev v njuno zasebnost: "To je od zunaj uničilo najin odnos."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Best Movie (@bestmovie_mag)

V pogovoru za revijo Rolling Stone je dejala: "Prav smešno je, ker sva bila z Benom zelo srečna in zaljubljena. To je bil najsrečnejši čas mojega življenja.

Pa vendar se je toliko dogajalo okoli najine zveze, stalno sva bila pod drobnogledom, stalno kritizirana, kar jo je uničilo. Premlada sva bila, da bi razumela, kaj resnično šteje."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John JLover (@johnjlover)

Ben in Jen sta se razšla leta 2004, ona se je kasneje poročila s pevcem Marcom Anthonyjem, s katerim ima 14-letna dvojčka Maxa in Emme. Leta 2011 je njun zakon razpadel.

Ben je bil med letoma 2005 in 2018 poročen z igralko Jennifer Garner, s katero ima tri otroke: 16-letno Violet, 13-letno Seraphino in devetletnega Samuela.

Povzeto po portalu Bang Showbiz

Preberite še: Ben Affleck prvič iskreno o odnosu z J.Lo: Najtežja lekcija mojega življenja

Morda vas zanima tudi: Priznanje Bena Afflecka: Tega ne zmorem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)