Težave v raju: Ben Affleck z izjavami o bivši razjezil Jennifer Lopez

Izjave Bena Afflecka o njegovi nekdanji soprogi so razjezile Jennifer Lopez.

16.12.2021 ob 12:10 | Foto: Yara Nardi/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Težave v raju: Ben Affleck z izjavami o bivši razjezil Jennifer Lopez

Ben Affleck trenutno ni najbolje zapisan. Ne v medijih, ne na družabnih omrežjih in tudi pri Jennifer Lopez ne. Igralec si je namreč v intervjuju s Howardom Sternom dovolil malo preveč in s tem razburil sedanje dekle, je vir razkril za Page Six.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Howard Stern Show (@sternshow)

Zadeva se nanaša na njegove izjave o propadlem zakonu z Jennifer Garner in alkoholizmu, ki jih je podal v oddaji The Howard Stern Show.

"En od razlogov, zakaj sem se vdajal alkoholu, je bil občutek ujetosti," je pripovedoval igralec. "Mislil sem si, da ne smem oditi zaradi otrok, a nisem bil srečen. Zato sem preprosto izpraznil steklenico viskija in zaspal na kavču, kar se na koncu ni izkazalo kot najboljša rešitev."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosé All Day (@redlipconfessional)

A kot je za omenjeno publikacijo izjavil vir, Lopezova nad to izjavo niti najmanj ni bila navdušena:

"Besna je. Nenadoma se je znašla nekje vmes med bivšima zakoncema. S tem noče imeti ničesar. Spoznala je Garnerjevo. Hoče se zbližati z njegovimi otroki, takšne izjave pa se ji zdijo nepremišljene in nekavalirske."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Affleck in Jennifer Garner sta bila poročena med leti 2005 in 2018. V zakonu so se jima rodili trije otroci:  Violet, 16, Seraphina, 12 in Samuel, 9 let. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Lopezova ima z nekdanjim soprogom Marcom Anthonyjem trinajstletna dvojčka Emmo in Maxa.

Ben je letos z bivšo in sedanjo v družbi otrok obiskoval domove za noč čarovnic, tudi ob drugih priložnostih so otroci obeh partnerjev skupaj preživljali čas. Avgusta so denimo obiskali Disneyev čarobni grad v Los Angelesu. Affleck je v intervjuju o zakonu z mamo njegovih otrok povedal še več:

"Bila sva v zakonu, ki se ni obnesel. To se dogaja med osebama, ki se še spoštujeta in imata radi, a ne bi več smeli biti poročeni. Če bi vzrajala v zakonu, bi še vedno pil."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guacamouly

Affleck je bil večkrat na odvajanju in je vedno odkrito govoril o težavah z alkoholizmom. Garnerjeva mu je vselej stala ob strani. Tako je bila leta 2018 fotografirana, kako ga pelje na rehabilitacijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glorified Gossip Girl (@glorifiedgossipgirl)

Med kasnejšim nastopom v oddaji Jimmy Kimmle Live! je Ben sicer povedal, da njegov namen še zdaleč ni bil očrniti bivšo soporgo, želel je le pojasniti ozadje njegovih težav z alkoholom.

Dodal je, da nikoli ne bi hotel, da bi otroci mislili, da ne spoštuje njihove mame ter da se mu niti sanjalo ni, da bodo njegove besede razumljene kot kritika Jennifer Garner.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Ne Affleck in ne Lopezova navedb o napetosti v raju nista komentirala, so pa uporabniki družabnih omrežji zaradi izjav o bivši okrcali Bena.

"Kadar nekdo ne sprejme svoje odgovornosti za alkoholizem in krivdo prelaga na drugega, je še vedno alkoholik. Jennifer ni kriva za Benovo popivanje. V resnici je storila vse, kar je lahko, da bi mu pomagala," je denimo zapisal en od uporabnikov twitterja.

Drugi je komentiral: "Brezplačna PR lekcija za Bena Afflecka: pil sem, ker sem bil nesrečen. Tu bi se moral stavek končati."

"To, da Ben Affleck svojo nekdanjo ženo krivi za težave z alkoholom, veliko pove o njem. J.Lo, res si ujela pravi biser," je zapisal tretji.

Povzeto po portalih Page Six in Yahoo

Preberite še: Ben Affleck prvič iskreno o odnosu z J.Lo: Najtežja lekcija mojega življenja

Morda vas zanima tudi: Priznanje Bena Afflecka: Tega ne zmorem


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)