Ko je šla Jennifer Lopez skozi bolečo ločitev, ji je najbolj pomagalo to

Čeprav je Jennifer Lopez trenutno v ljubezni srečna, je bila v preteklosti deležna boleče ločitve.

4.1.2022 ob 9:01 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Ko je šla Jennifer Lopez skozi bolečo ločitev, ji je najbolj pomagalo to

Jennifer Lopez ima za seboj kar nekaj zarok in zakonov. A njeni oboževalci se strinjajo, da je bil zanjo najpomembnejši in najstabilnejši zakon s sedaj že bivšim soprogom, Marcom Anthonyjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony & Jennifer Lopez (@marcyjennifer)

Poročila sta se istega leta, kot se je Lopezova razšla z Benom Affleckom, torej 2004. Večno zvestobo sta si obljubila na zasebnem obredu komaj mesec dni po uradni ločitvi ženina od prve soproge.

Povezana nista bila le zasebno, temveč tudi poslovno. Skupaj sta ustvarjala glasbo in leta 2007 na odru pred 10.000 glavo množico oboževalcev naznanila, da bosta postala starša. Februarja leta 2008 sta se jima rodila dvojčka Max in Emme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Anthony & Jennifer Lopez (@marcyjennifer)

Po sedmih letih zakona pa sta oboževalce razžalostila z vestjo, da se ločujeta. Kot je Lopezova kasneje pojasnila v intervjuju z Lorraine Kelly,  je bila ločitev zanjo tedaj brutalna. Tako zelo, da se je povsem zakopala v delo ter se posvetila glasbenim projektom, s katerimi je odvrnila pozornost od srčne bolečine.

Po sami ločitvi se je odpravila na prvo svetovno turnejo v svoji karieri. To je bila, kot se je izrazila, zanjo takrat najboljša odločitev:

"Odločitev za turnejo je bila posledica dejstva, da sem občutila veliko bolečine. Potrebovala sem nekaj, kar bi odvrnilo pozornost od dogajanja v zasebnem življenju."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Movies Thursday

"Morala sem se pogovoriti sama s seboj in ugotoviti, kdo sem bila, kdo sem ter kdo bom. In učila sem se. To je bil najbrž najtežji čas življenja. Ločiti se in imeti otroke je nekaj groznega. Je velika izguba. Izguba sanj.

Morala sem poiskati nove sanje, se zbrati, spet plesati in postati sporočilo," pripoveduje Lopezova v dokumentarnem filmu Dance Again. "Delo je bilo zame prekletstvo ter hkrati blagoslov," priznava.

Ločitev jo je še dodatno prizadela zaradi dejstva, da je okusila ločitev staršev. "To niso bile moje sanje. V mojih sanjah sem pričakovala, da bova skupaj za vedno. Nihče si ne želi razbiti družine. Ločitev otroke zelo prizadene."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max and Emme (@maxandemme)

Jenniferina sestra Linda pripoveduje, da zakon z Marcom ni bil pravljica. Tik pred njegovim razpadom se je v pevkinem  življenju ogromno dogajalo: " Izšel je njen album On The Floor, kariera je blestela, a doma ni bilo vse v najlepšem redu."

Lopezova in Anthony sta po ločitvi sicer pozabila na zamere in, tudi v prid otrok, postala prijatelja. Na latinskih grammmyjih leta 2016 sta se, ko je on prejel nagrado za svoje delo, celo poljubila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Max and Emme (@maxandemme)

Anthony se je še enkrat poročil, tokrat z manekenko Shannon De Lima, a se je leta 2017 ločil. Jennifer je načrtovala poroko z Alexom Rodriguezom, vendar je zaroko razdrla in znova pristala v objemu Bena Afflecka, s katerim sta trenutno en najbolj vročih parov na svetovni estradi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GQ Italia (@gqitalia)

Povzeto po portalu Cheatsheet.com

Preberite še: Težave v raju: Ben Affleck z izjavami o bivši razjezil Jennifer Lopez

Morda vas zanima tudi: Ben Affleck prvič iskreno o odnosu z J.Lo: Najtežja lekcija mojega življenja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)