Razkrit zapis Meghan Markle o poroki Kate Middleton

Meghan Markle kot avtorica bloga ni bila najbolj naklonjena pravljičnim porokam.

15.3.2021 ob 7:15 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages | Avtor: M. FL.

Razkrit zapis Meghan Markle o poroki Kate Middleton

Vsem je dobro znano, da je Meghan Markle, preden je spoznala princa Harryja in postala vojvodinja Sussex, pisala blog The Tig, ki ga je morala potem, ko sta se s Harryjem zaročila, opustiti.  V njem se je dotikala različnih tem, ena od njih je bila tudi poroka princa Williama in Kate Middleton.

Kaj je leta 2014, torej štiri leta preden se je v podobni koži znašla sama, zapisala v blogu, razkriva Hello.

"Majhne deklice sanjajo, da bodo postale princeske. Jaz osebno sem vedno sanjala, da bom She-Ra, princesa moči," je zapisala Meghan potem, ko je v blogu objavila intervju s princeso Alio Al-Senussi, članico libijske kraljeve družine in pojasnila:

"Za vse, ki ne poznate priljubljene risanke iz 80., She-Ra je sestra He-Mana, zaprisežena kraljeva upornica, znana po svoji moči. Definitivno ne govorimo o Pepelki.

Očitno tudi nekatere odrasle ženske nikoli ne presežejo otroških fantazij. Samo poglejte vso evforijo okoli zadnje kraljeve poroke in neskončnih debat o princesi Kate."

Chris Jackson/Gettyimages

Kate in William sta se pročila 29. aprila 2011. Čudovit obred v opatiji Westminister so spremljale množice širom sveta in jasno je, da se Meghan tedaj, ko je poroko komentirala v svojem blogu, ni niti sanjalo, da bo nekoč podobne izkušnje deležna tudi sama.

Kot je povedala v nedavnem odmevnem intervjuju z Oprah, je v kraljevo družino stopila naivno in preden se je osebno spoznala s princem Harryjem, informaciji o njem ni iskala na spletu ter o britanski monarhiji ni vedela veliko. Par je zakonsko zvezo sklenil 19. maja 2018 v kapeli St. George na gradu Windsor.

"Nisem vedela veliko o kraljevi družini. O njej se doma nismo pogovarjali in nisem sledila, kaj se dogaja z njo," je zatrdila Meghan in dodala: "Prav tako se mi ni niti sanjalo, kaj me s poroko čaka in katera pravila vse bom morala upoštevati."

Preberite še: Član kraljeve družine, ki je bil zaskrbljen zaradi barve kože Archieja

Morda vas zanima tudi: Meghan Markle spregovorila o širjenju laži iz Buckinghamske palače (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)