Stroge zahteve, ki jih imata Williama in Kate do osebja

Princ William in Kate Middleton sta za osebje v palači Kensington uvedla zelo strogo pravilo.

26.10.2020 ob 9:30 | Foto: Henry Nicholls/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Stroge zahteve, ki jih imata Williama in Kate do osebja

Princ William in Kate Middleton širita krog ožjega osebja, natančneje, zaposliti nameravata gospodinjo, v zadnjem povpraševanju po delovni sili pa sta izpostavila jasno in nedvoumno zahtevo:

"Zaupnost in diskretnost sta v vsakem primeru najpomembnejši," med drugim piše v objavi palače Kensington.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate (@au_pair_in_london) on

En glavnih razlogov za diskretnost in molk glede vsega, kar se dogaja znotraj zidov palače je, da bo oseba, ki bo sprejeta na delovno mesto, svoje zadolžitve opravljala v neposredni bližini kraljevih otrok.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family

"Delo obsega opravljanje vseh gospodinjskih del in upravljanje z gospodinjstvom. Zahteva organizacijske sposobnosti, je dinamično in razgibano. Od kandidata se pričakuje iniciativnost, prilagodljivost, inovativnost ter pripravljenost potovati," piše v objavi.

Ter, kot že omenjeno, visoko stopnjo diskretnosti.

Ponujeno plačilo znaša na prvi pogled skromnih 18.500 funtov (20.000 evrov) letno, dodaten bonus pa je nedvomno kritje stroškov za potovanja, kar je, glede na to, da je družina pogosto na poti, velik plus.

Od kandidata se pričakuje še selitev z družino med rezidencami po Veliki Britaniji. Znano je namreč, da družina Cambridge veliko časa poleg v palači Kensington preživlja tudi na posestvu Sandringham in na gradu Balmoral.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown Chronicles (@crownchronicles) on

"Delo je čudovita priložnost, da se pridružite pozitivni ekipi. Primerno je za vse, ki cenijo samostojnost ter hkrati uživajo v skupinskem delu. S soočanjem z izzivi, ki jih delo ponuja, boste nedvomno razvijali svoja znanja in veščine," je še zapisano v objavi.

Potreba po širjenju ekipe gospodinjstva je posledica dejstva, da William in Kate prevzemata vse več odgovornosti kot višja člana kraljeve družine in se tako pripravljata na novo vlogo v ustroju monarhije.

"Igrata zelo pomembno vlogo," je za New Idea povedal kraljevi avtor Phil Dampier in dodal, da sta zlasti v času pandemije pokazala neizmerno moč in solidarnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family

"Veliko ljudem sta že dolgo za zgled, trenutna situacija je le še pripomogla k temu, da sta tako priljubljena. S priljubljenostjo pa se množijo tudi njune obveznosti in odgovornosti, zato potrebujeta ob sebi ljudi, na katere se lahko zanašata in jim brezpogojno zaupata."

Preberite še:  Princ William hudo užalil očeta, princa Charlesa

Morda vas zanima tudi: Princ William deležen ostrih kritik: Tako se ne vzgaja sočutnih otrok


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)