Uporabni lepotni triki, ki članicam kraljeve družine pomagajo do popolnega videza

Kate Middleton, Megan Markle in celo kraljica Elizabeta poznajo nekaj res uporabnih trikov za popolno podobo.

20.9.2020 ob 5:40 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Uporabni lepotni triki, ki članicam kraljeve družine pomagajo do popolnega videza

Ne glede na to, kje in zakaj se pojavijo, dame iz britanske kraljeve družine vedno pritegnejo veliko pogledov in pozornosti. Zato si, ko gre za oblačila, ličila in pričesko, ne smejo privoščiti napak.

Da ne bi bile deležne ostrih kritik, se poslužujejo preprostih zvijač, ki jim zagotavljajo popoln videz. Katere s pridoma uporabljajo Kate Middleton, kraljica Elizabeta II. in, čeprav je odstopila kot višja članica kraljeve družine, tudi Meghan Markle? Miss 7 niza nekaj takšnih, ki lahko pridejo prav tudi vam.

Premišljena izbira pričeske

Lahko bi rekli: nizka figa podnevi in nežni kodri zvečer. Nizka figa je priljubljena pričeska Meghan Markle, tudi Kate Middleton si vanjo pogosto poveže lase. Zakaj?

Ker se odlično poda pod klobuke in lasje tako ne odvračajo pozornosti od dnevnih oblačil. Zvečer pa se hitro pretvorijo v nežne, valovite kodre. Vse, kar je treba storiti, je spustiti jih, da padejo na ramena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on

Bodi namesto majice

Znova smo pri Meghan. Ta ima veliko raje, kot majice in tope, prilegajoče se bodije, saj se ne mečkajo, ne gubajo ter zato vedno zagotavljajo urejen videz. Poleg tega ni bojazni, da bi se pomaknili navzgor in odkrili tisto, kar naj bi ostali skrito.

Gel pod najlonkami

Kraljevi protokol zapoveduje, da članice britanske kraljeve družine ne smejo imeti golih nog. Kar pomeni, da so najlonke obvezna oprema.

Da bi bilo nogam v čevljih udobno in da noga v čevlju ne bi plesala, si denimo Kate Middleton vedno, preden jih obuje, na stopala nanese gel.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton

Ščetka za zobe za lepo pričesko

Zgodi se, da včasih uide kakšen pramen las, ki ga je treba hitro ukrotiti. Članice kraljeve družine poznajo rešitev iz te težave. To predstavljata lak za lase in zobna ščetka. Malce laka nanesejo na ščetko in z njo pritrdijo neubogljivi pramen.

Obleka s skrivnostjo

Kraljeve dame pogosto oblečejo obleke iz lahkih materialov. In lahko bi se zgodilo, da bi jih veter preveč privzdignil, česar si seveda ne smejo dovoliti.

Zato v rob obleke pritrdijo drobne, nevidne uteži, ki preprečujejo zadrego. Članice kraljeve družine jih uporabljajo na vseh kosih oblačil: od plaščev do večernih oblek.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Middleton

Statično spodnje perilo

Še en uporaben trik, ki poskrbi, da obleka ostane na pravem mestu, je prilegajoče se spodnje perilo, ki se zaradi statičnosti prilepi tesno ob telo.

Rokavice niso le estetski dodatek

Zagotovo ste opazili, da kraljica v javnosti vedno nosi rokavice. Ker ji tako zapoveduje kraljevi protokol, katerega osnova je higiena.

Kraljica se mora namreč vsak dan rokovati z veliko ljudmi, rokavice pa jo varujejo pred bakterijami in drugo umazanijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Elizabeth II UK

Številka prevelika obutev

Meghan Markle se, čeprav ni več višja članica kraljeve družine, pogosto pojavlja na dogodkih, na katerih je dolge ure v visokih petah in neudobnih čevljih.

Da bi se izognila žuljem, nosi vedno za številko prevelike čevlje. Da pa ji ti ne bi bežali z noge, vanje položi vložke z gelom.

Preberite še: Največji škandali britanske kraljeve družine

Morda vas zanima tudi: Čeprav ima osebnega kuharja, kraljica Elizabeta te jedi še ni poskusila


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)