Grozljivo svarilo, ki ga je Meghan Markle ignorirala pred poroko

Na dejstvo, da življenje znotraj kraljeve družine ni pravljica, je Meghan Markle pred poroko opozoril znan televizijski obraz.

10.3.2021 ob 5:45 | Foto: Matt Cardy/Gettyimages, You Tube, Instagram | Avtor: M. FL.

Grozljivo svarilo, ki ga je Meghan Markle ignorirala pred poroko

V več kot odmevnem intervjuju princa Harryja in Meghan Markle s priljubljeno voditeljico Oprah je soproga princa zatrdila, da se ji ni niti sanjalo, v kakšen svet vstopa s poroko v kraljevo družino.

Vendar to ne bo čisto držalo, saj ji je en od britanskih televizijskih voditeljev še pred velikim dnem jasno nakazal, kaj se bo lahko dogajalo za zidovi palač potem, ko bo postala žena kronane glave.

Pred tremi leti je namreč britanski komedijant, pisec, producent, komentator in televizijski voditelj John Oliver Meghan Markle namenil grozljivo opozorilo glede tega, kakšno bo videti njeno življenje znotraj kraljeve družine.

Oliver se je v oddaji The Late Show februarja leta 2018, torej tri mesece pred težko pričakovano kraljevo poroko, pridružil voditelju Stephenu Colbertu.

Video z naslovom: Svarilo Johna Oliverja za Meghan Markle, ki je ob tej priložnosti nastal, je na spletu znova postal deležen velike pozornosti po že omejenem intervjuju para. In treba je priznati, da tedaj izrečene besede poženejo hlad po kosteh.

"Ne bi ji zameril, če bi si zadnji trenutek premislila," je dejal John po približno 5. minutah in 50. sekundah posnetka in nadaljeval: "Mislim, da je tudi tistim, ki ne gledajo serije Krona jasno, da se bo poročila v družino, ki bi ji lahko povzročila veliko čustvenih stisk."

Stephen je Johnu odvrnil z vprašanjem: "Vendar se mlajše generacije zdijo prijazne. Saj delujejo prijetno, kajne in očitno se med seboj razumejo?" Pri tem je imel v mislih princa Williama in Kate Middleton.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridge Family (@kate.william.royals)

Na to je John počasi odgovoril: "Jaaaa …  Mislim, da gre za čustveno zavrte ljudi s pomanjkanjem temeljnih vrednot, ki opravljajo preživeto delo. In v to se bo poročila. Upam, da ji bo všeč, zagotovo pa se ji bo zdelo čudno in nenavadno. Sam se nikoli ne bi poročil v kraljevo družino."

Kot enega najbolj smešnih običajev je izpostavil priklanjanje kraljici: "Preprosto čudno je, da se mora odrasla oseba prikloniti drugi odrasli osebi. Smešno je, da je ta tradicija še živa."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Protokola se je v zadnjem pogovoru dotaknila tudi Meghan, ki je pripovedovala, kako se je prvič srečala z njim:

"S Harryjem sva se vozila v avtomobilu in dejal mi je, da bo tam tudi njegova babica in da jo bom spoznala. Rekla sem mu, da sem vesela, saj imam babice rada. In Harry me je vprašal, če vem, kako se ji moram prikloniti.

Do tedaj sem bila prepričana, da je gesta obvezna le, kadar se s kraljico srečujemo v javnosti, nisem vedela, da je priklon pravilo tudi znotraj štirih sten. Ko sem prvič videla kraljico, sem Harryju šepnila: Glej, tvoja babica. On pa mi je odgovoril: To je kraljica."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hafsa Ilyas (@enjwitheblogger)

Meghan je ta dogodek označila kot trenutek, v katerem je spoznala, da v novi družini ne bo lahko. Razkrila je, da ni bila deležna nobenega poduka, kako se obnašati znotraj kraljeve družine, da je smernice protokola iskala po spletu in tudi, da se je britansko himno God Save the Queen naučila s pomočjo interneta.

"Nobenih navodil ni bilo. Ni bilo tečajev, kako govoriti, kako se obnašati do drugih članov. S Harryjem sva vadila sama, ker sem želela pustiti dober vtis," je povedala Meghan.

Očitno bi ji nekaj namigov lahko dal John Oliver.

Povzeto po portalu Eonline

Preberite še: Samantha Markle udarila s knjigo spominov: Povzpetniška princesa ne bo vesela

Morda vas zanima tudi: Tako je osebje kraljeve družine za hrbtom klicalo Meghan Markle


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)