Meghan Markle spregovorila o širjenju laži iz Buckinghamske palače (video)

Stopnjevanje napetosti pred nedeljskim predvajanjem intervjuja Meghan in Harryja z Oprah.

5.3.2021 ob 9:45 | Avtor: Da. M., STA

Meghan Markle spregovorila o širjenju laži iz Buckinghamske palače (video)

Vojvodinja susseška, Meghan je obtožila Buckinghamsko palačo sodelovanja pri vzdrževanju neresnic o njej in soprogu, princu Harryju. Tako je vidno v 30-sekundnem posnetku, ki ga je objavila televizija CBS, Oprah Winfrey vpraša Meghan, kako se počuti ob tem, da jo bo palača danes slišala spregovoriti resnico. "Ne vem, kako bi lahko pričakovali, da bova po vsem tem času samo tiho, če pa Firma igra aktivno vlogo pri vzdrževanju neresnic o naju," odgovori Meghan, pri čemer ima z izrazom "firma" v mislih Buckinghamsko palačo.

Gre za v sredo objavljen izsek iz pogovora, ki ga je par posnel z ameriško voditeljico Oprah Winfrey in bo v ZDA predvajan v nedeljo, v Veliki Britaniji pa v ponedeljek.

Pogovor je bil sicer posnet že pred dnevi, njena izjava pa kljub temu deluje kot odziv na sredino napoved palače, da bo preiskala očitke mobinga na račun vojvodinje s strani nekdanjih zaposlenih iz časa, ko je par še živel v Kensingtonski palači.

Meghan očitajo mobing

Glede na pismo, ki ga je prejel in v sredo objavil časnik Times, naj bi Meghan med drugim dva uslužbenca pripravila do odhoda. Meghan in Harry vse obtožbe zanikata. Kot je v sredo javil Meghanin tiskovni predstavnik, je užaloščena zaradi tega zadnjega napada na svojo osebnost.

Zadnji razvoj dogodkov stopnjuje napetosti med parom in britansko kraljevo družino. Poznavalci iz notranjih krogov monarhije ob tem tudi kritizirajo čas intervjuja, saj je 99-letni princ Philip zaradi težav s srcem v bolnišnici.

Pripravljena na posledice

Meghan sicer v intervjuju govori tudi o možnosti, da bi se odnosi zaradi njene odprtosti še poslabšali. "Če to s sabo prinaša tveganje izgube stvari, mislim, da je bilo veliko že izgubljenega," je dejala glede na izsek, ki ga povzema britanski BBC.

Britanski princ Harry in njegova soproga Meghan sta se marca lani odpovedala kraljevim dolžnostim, minuli mesec pa sta to svojo odločitev le še potrdila. Trenutno živita v Kaliforniji.

Preberite še: Paris Hilton: To, kar mi je takrat naredil Letterman, se danes ne bi moglo zgoditi

Morda vas zanima tudi: Meghan in Harry na udaru: Skrij ta umazana stopala


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)