Meghan in Harry sporočila veselo novico: na poti je drugi otrok

Meghan Markle in princ Harry sta včeraj v svet poslala novico, da pričakujeta drugega otroka.

15.2.2021 ob 6:20 | Foto: Chris Jackson/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Meghan in Harry sporočila veselo novico: na poti je drugi otrok

Na sam praznik zaljubljencev sta Meghan in Harry naznanila, da se bo njuna družinica povečala še za enega člana.

"Potrdimo lahko, da bo Archie postal veliki brat. Vojvoda in vojvodinja Sussex sta presrečna v pričakovanju drugega otroka," je včeraj v izjavi za javnost povedal njun tiskovni predstavnik, par pa je veselo novico potrdil tudi s fotografijo na instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

Druge podrobnosti o otroku in sami nosečnosti Megnan še niso znane. Novica je odjeknila komaj nekaj mesecev potem, ko je vojvodinja razkrila, da je lanskega julija utrpela spontani splav.

Izkušnjo je za New York Times tedaj opisala kot nezmerno bolečino. "Držala sem prvega otroka in ob enem vedela, da izgubljam drugega," je v prispevku za omenjeno publikacijo zapisala Meghan in opozorila na dejstvo, da je veliko žensk soočenih s podobno izkušnjo, ki pa je še vedno tabu tema, prežeta z občutkom sramu in z neskončnim žalovanjem v samoti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

Meghan je drugo nosečnost tudi po zaslugi pandemije in socialnega distanciranja skrivala, sta pa s soprogom nosečnost razkrila na valentinovo in se na takšen način poklonita pokojni princesi Diani, ki je novico, da pričakuje Harryja, leta 1984 prav tako sporočila na praznik zaljubljencev.

Veliko pozornosti je poleg same objave vesti vzbudila tudi črno bela fotografija, na kateri je jasno viden trebušček mamice v pričakovanju, ki počiva v naročju soproga. Fotografijo je posnel tesen prijatelj para, fotograf Misan Harriman, ki je za British Vogue povedal, da sta starša Archieja, ki bo šestega maja dopolnil dve leti, sorodni duši:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle

"Z drevesom življenja za njima in z vrtom, ki predstavlja plodnost in napredovanje življenja nista potrebovala nobenih navodil in usmeritev. Kajti vedno sta in bosta potovala skozi življenje kot absolutni sorodni duši. Ko vidiš dva s takšno povezavo, se ti zdi, kot bi bral strani v ljubezenski knjigi."

Novica je seveda dosegla tudi kraljico, ki se veseli skupaj s parom: "Njeno kraljevo visočanstvo, vojvoda Edinburški, princ Walesa in cela kraljeva družina je presrečna ter želi vojvodi ter vojvodinji Sussex vse najboljše," je v uradni izjavi zapisala Buckinghamska palača.

Povzeto po portalih Hello, People in ET

Preberite še: Samantha Markle udarila s knjigo spominov: Povzpetniška princesa ne bo vesela

Morda vas zanima tudi: Razburljivo leto kraljeve družine: od odstopa, okužbe z novim virusom do skrivne poroke in spontanega splava


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)