Obleka, ki jo je Meghan Markle nosila v intervjuju z Oprah, ima takšen pomen

Medije po vsem svetu so preplavili posnetki intervjuja, v katerem se je Oprah pogovarjala z Meghan Markle in princem Harryjem.

8.3.2021 ob 1:40 | Foto: Youtube/zaslonski posnetek | Avtor: E. N.

Obleka, ki jo je Meghan Markle nosila v intervjuju z Oprah, ima takšen pomen

Ne glede na to, kateri časopis boste odprli danes, se je eden izmed naslovov gotovo nanašal na nedeljski odmevni intervju, v katerem je slovita Oprah intervjuvala Meghan Markle in princa Harryja. Mladi par, ki je kraljici Elizabeti II. povzročil precejšnje število sivih las, se je namreč pred letom dni odločil, da odstopi od svojih kraljevih dolžnosti in na britanskem dvoru sprožil pravo dramo. Po hitrem postopku sta se Harry in Meghan tako preselila čez lužo in sporočila, da bosta tam pričela novo življenje, bolj podobno tistemu, ki ga živijo ostali navadni smrtniki.

Že ob novici, da se bo princ Harry poročil z že ločeno ameriško igralko, ki je po vrhu še starejša od njega, je v Združenem kraljestvu zašuštelo, vsi nadaljnji dogodki pa so sprožili le še večjo razdvojenost med parom in kraljevim dvorom. Vse skupaj je postalo še najbolj podobno Netflixovi seriji The Crown in ljudje po vsem svetu so pričeli ugibati, kdo je v resnici »the bad guy«. Kraljica ali Meghan?

No, v včerajšnjem izredno ekskluzivnem intervjuju sta imela svojo plat zgodbe možnost povedati Meghan in princ Harry in čeprav posnetek celotnega intervjuja na spletu še ni na voljo, smo si lahko preko različnih medijskih kanalov ogledali kar nekaj njegovih izsekov. Prebrali pa smo lahko tudi že kar nekaj analiz omenjenega intervjuja, med drugim se je našlo tudi nekaj modnih strokovnjakov, ki so se analitično lotili outfita Meghan Markle.

 

Nosečka je namreč nosila črno Armanijevo obleko, katere cena se giblje malce čez 4000 evrov, a ta seveda ni tako pomembna. Pomembnejši podatek naj bi bilo sporočilo, ki ga je Meghan ponesla svetu ne le z besedo, temveč tudi svojo opravo. Črna obleka z detajlom lotusovih cvetov naj bi namreč sporočala, da je bila vojvodinja v globoki depresiji in na dnu svojega življenja, a je s svojo selitvijo doživela preporod in novo življenje. Z drugimi besedami – bila je na dnu, v blatu in na novo vzcvetela. Takšen simbol novega življenja namreč nosi lotusov cvet, ki se vsako jutro prebudi iz mlake.

Meghan je elegantno obleko kombinirala še s Cartierjevo zapestnico iz zbirke princese Diane, s katero naj bi se, kot smo že pogosto opazili, rada poklonila pokojni materi svojega moža. 

Preberite še: Harry in Meghan presenetila tudi z resnico o svoji poroki

Morda vas zanima tudi: Harry in Meghan pri Oprah razkrila: Skrbelo jih je, kako temen bo dojenček


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)