Radikalna poteza Pamele Anderson: Odhajam!

Zvezdnica je sporočila, da ji nihče več ne bo pral možganov in da se je odločila vse skupaj končati.

29.1.2021 ob 5:35 | Foto: Instagram | Avtor: P. K.

Radikalna poteza Pamele Anderson: Odhajam!

Kaj se dogaja z nekdanjo zvezdnico Obalne straže, ki je v rdečih kopalkah burila moško domišljijo? Pamela Anderson je na svojem Instagramu delila zapis, ki je naletel na buren odziv njenih oboževalcev. V času, ko družbena omrežja predstavljajo lep prihodek za mnoge zvezdnike, se je svetlolasa zvezdnica odločila, da se za vedno poslovi od omenjenih platform. Njenih 1,2 milijona sledilcev na Instagramu bo ostalo brez svoje priljubljene zvezde. Ob zadnji objavi na Instagramu je zapisala:

»To je moja zadnja objava,« in nadaljevala v dramatičnem slogu. Sporočila je, da ne bo več uporabljala facebooka, instagrama in twitterja. »Želijo nam nadzorovati možgane. Družbena omrežja me nikoli niso zanimala, zdaj pa se končno počutim svobodno, predala sem se naravi in branju. Hvala za ljubezen.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson

Zvezdnica se je pred kratkim že petič sprehodila pred oltar in očitno bo imela sedaj več časa za ljubezen. Med svetovno pandemijo se je zaljubila v svojega varnostnika. Pamela ima veliko izkušenj z zakonskimi zvezami. Pred tem je bila dvakrat poročena z Rickom Solomonom, enkrat leta 2007 in drugič 2013. Leta 2006 je pred oltar stopila s Kid Rockom in se od njega še istega leta ločila. Prvič pa si je poročne zaobljube izmenjala s Tommyjem Leejem leta 1995, s katerim ima dva sinova Brandona in Dylana. Par je v zakonu zdržal tri leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Anderson

Preberite še: Kdo je Amanda Gorman, ki je včeraj navdušila ves svet

Morda vas zanima tudi: Pamela Anderson v pismu Kim Kardashian omenila Slovenijo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)