To je skrivnost njenega mladostnega videza, pravi Jennifer Lopez

J.Lo se je nedavno na instagramu burno odzvala na namigovanja, da uporablja botoks.

20.1.2021 ob 5:35 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters | Avtor: E. N.

To je skrivnost njenega mladostnega videza, pravi Jennifer Lopez

Predvidevamo, da Jennifer Lopez ne potrebuje posebne predstavitve. Gotovo prav vsak na pamet pozna besedilo vsaj ene njene glasbene uspešnice, njeno podobo pa bi prepoznali še na tako oddaljeni fotografiji. 51-letno zvezdnico spremljamo že desetletja in kot kaže, bo še dolgo obvladovala vrhove filmskih in glasbenih lestvic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

J.Lo, ki velja za eno najlepših in najbolj uspešnih žensk v svetu showbiznisa, se je pred časom podala tudi v podjetniške vode. Podpisala se je pod lastno znamko lepotne kozmetike, ki naj bi ženskam po vsem svetu pomagala do mladostnega videza in sijoče kože. Skrb za največji organ našega telesa je že kar nekaj let v porastu in vse več zvezdnic se odloča za izdajo lastnih linij krem, tonikov in drugih kozmetičnih izdelkov. In tako se je po stopinjah Rihanne, Kim Kardashian in Kylie Jenner nedavno podala tudi Jennifer. A poleg spodbudnih besed svojih oboževalcev in razprodane prve kolekcije, je ob promoviranju znamke JLo Beauty pevka naletela tudi na hude kritike in nesramne komentarje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Eden izmed uporabnikov instagrama je na primer pod videom, kjer je razkazovala svoj negovan obraz, komentiral, češ, naj ne oglašuje kozmetike, saj vsi vemo, da uporablja botoks. JLo, ki se navadno ne spušča v prepire z negativneži, pa se je tokrat precej burno odzvala. »To je moj obraz!« je odgovorila. »Naj že 500 milijontič poudarim … Nikoli nisem posegla po botoksu ali katerih koli drugih lepotnih posegih. Poizkusite JLO BEAUTY in se počutite dobro v svoji koži! In še eno JLO Beauty skrivnost vam razkrijem: poizkusite biti bolj pozitivni, prijazni in vzpodbudni do drugih in ne zapravljajte časa tako, da poizkušate druge potlačiti k tlom in tudi vi boste videti mladi in lepi! Pošiljam vam ljubezen,« je zapisala v komentar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pevka, ki je v nedavnem intervjuju dejala, da se nikoli ni zatekla k lepotnim popravkom, je sicer povedala, da so ji slednje velikokrat predlagale druge osebe. Ena izmed njih naj bi bil njen nekdanji fant, ki jo je pri 23 letih peljal k lepotnemu kirurgu in opozarjal na majhne gubice. Jennifer je zatrdila, da je ponudbo takrat zavrnila in po injekciji ali nožu ni posegla niti nikoli kasneje. Povedala je tudi, da igel ne mara, zagovarja pa tudi skrb zase s športom in pravilno prehrano.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Tudi sicer velja za eno izmed tistih zvezdnic, ki naj bi bila nadvse sproščena in prijazna ter ni nikoli pozabila svojih korenin. Prav tako se ni nikoli znašla v sporu z drugimi slavnimi osebami in kljub svojim trem ločitvam in štirim porokam nikoli ni veljala za škandalozno osebo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Je Jenny from the block, kot poje v svoji pesmi izpred dvajsetih let, tako res še vedno le preprosta Jenny iz Bronxa? Je njena popolna koža torej res le posledica pozitivnega odnosa do sveta in prijaznosti do soljudi? Hmm … Srčno upamo, da njene besede držijo. Še močneje pa stiskamo pesti, da bi bile tudi same videti tako mladostno pri svojih petdesetih, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Preberite še: Anne Hathaway o svojem imenu: Tako me kliče le mama, ko je jezna name

Morda vas zanima tudi: Pevec The Weeknd končno snel povoje z obraza in šokiral oboževalce


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)