»Prvič v življenju sem hčerki kupila darilo za rojstni dan« (simpatična pripoved znane Slovenke)

Ivjana Banić z iskrenim posvetilom hčerki Vili ob rojstnem dnevu. Preberite, kaj neobičajnega si je zaželela njena hčerkica.

1.4.2022 ob 10:17 | Foto: instagram | Avtor: Š. R.

»Prvič v življenju sem hčerki kupila darilo za rojstni dan« (simpatična pripoved znane Slovenke)

Nekdaj priljubljena radijska voditeljica Ivjana Banić z družino zadnja leta živi in dela na rajskih destinacijah. Potovanj in doživetij polna je njihova zgodba, po daljši epizodi na Havajih in nekajmesečni vrnitvi v domovino, so se zdaj ustavili na Karibih.

Z javnostjo in sledilci na blogu in instagramu Ivjana redno deli njihova doživetja, tokrat pa je posebno objavo namenila hčerki Vili, ki je te dni praznovala šesti rojstni dan.

V njej je v svojem šaljivem slogu med drugim zapisala, da je to deklica, spočeta v Parizu, skoraj rojena na Zanzibarju, živeča in vzgojena povsod po svetu, postala otrok tretjega sveta. In da ji bo za to nekoč hvaležna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

»Prejšnji teden smo praznovali njen rojstni dan. Bilo je lepo. Imeli smo mini torto, ki jo je spekla gospa iz vasi, s katero se imata zelo radi.

Prvič v življenju sem hčeri kupila darilo za rojstni dan. Prvič. Nič kaj velika in konkretnega, ker tukaj shopping centrov ni. Še sandal za na noge ne, tako da ve, da mora te ene in edine, ki jih ima, zelo čuvat.«

Razkrila pa je tudi, kaj si je Vila sama zaželela za rojstni dan. »10 dni prej je jokala. Močno. Ker je rekla, da ne ve, kaj naj si zaželi. Ker nima želje. 2 dneva pred rojstnim dnevom se ji je prikradla želja v želodec. Naše dete si je za rojstni dan zaželelo … čufte!«

Temu se reče dobra želja, je še zapisala in si zaželela le še, da bi njeno dete zraslo v dobrega človeka, v pravo dobro vilo. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)

Preberite še: Petar Grašo v redkem intervjuju pred kamerami iskreno spregovoril o svoji Hani

Morda vas zanima tudi: Predlagal je odprt zakon, sedaj pa se jezi na ženo (resnična zgodba)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)