Razneženi Aljoša Bagola iskreno: »Blagoslovljena sva s krasno hčerko«

Aljoša Bagola iskreno o mejniku v zakonu z igralko Ivo Krajnc Bagola. Delil je tudi delček videa iz njune poroke.

21.3.2022 ob 9:02 | Foto: Osebni arhiv, Instagram | Avtor: M. FL.

Razneženi Aljoša Bagola iskreno: »Blagoslovljena sva s krasno hčerko«

Aljoša Bagola in njegova soproga Iva Krajnc Bagola imata ob prehodu zime v pomlad prav poseben razlog za praznovanje. Na prvi pomladni dan sta se namreč spoznala in rodila se je lepa ljubezenska zgodba, ki z vzponi in padci traja že dvanajst let in plod katere je njuna skoraj devetletna hčerka.  

Aljoša je obletnico preskoka iskric s čustvenim zapisom, fotografijami in videoposnetkom iz poroke, obeležil na instagramu, kjer je zapisal:

"Pred točno dvanajstimi leti sem na prvi pomladni dan (oz. večer) spoznal Ivo Bagolo. Ducat let je švignil mimo kot kakšen Ducati na avtocesti, in tukaj stojiva blagoslovljena s krasno, skoraj devetletno hčerko - ljubeznijo najinega življenja, in zakonom, kjer se vedno trudiva premagovati ovire, nasprotja in kljubovanja ter namesto naveličanosti gojiva zveličanost ljubezni. Seveda sva kdaj tudi ‘na nož’ in se krešejo iskre, a si prizadevava, da je to tako kot v priloženem v videu. Iva, kljub temu, da z leti moj nos še bolj raste, upam, da boš vedno dosegla moje ustnice, ki so zmeraj v pričakovanju tvoje lepote in ljubezni. Na pomlad, na ljubezen!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aljoša Bagola (@aljosabagola)

Pod zapisom so se zvrstile številne čestitke in lepe želje za prihodnost, med drugim paru še veliko cvetočih let voščijo Maja Keuc, Mojca Fatur in Lili Žagar, lepim željam pa se pridružujemo tudi v uredništvu Mične.

Preberite še: Tako popolni, da je že kičasto: Poglejte, kaj se skriva za popolnostjo na Facebooku

Morda vas zanima tudi: Z Aljošo Bagolo o občutku krivde ob gledanju neumnih vsebin na spletu, o slovenski negativi in izbiri, ki utruja


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)