Zvezdnik iz serije Polna hiša je živ dokaz, da za pravo ljubezen ni nikoli prepozno

Ko sta se Stamos in McHugova prvič srečala, je bila ona v zvezi, on pa ne pripravljen na to, da bi se nekomu res predal.

31.1.2022 ob 10:15 | Foto: Chris Polk/Gettyimages, instagram | Avtor: M. FL.

Zvezdnik iz serije Polna hiša je živ dokaz, da za pravo ljubezen ni nikoli prepozno

V sredini devetdesetih je bil John Stamos na vrhuncu kariere. Srca gledalcev, predvsem gledalk, je osvajal v seriji Polna hiša, ki ga je dvignila med zvezde, cvetelo pa je tudi njegovo ljubezensko življenje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 80’s to 00’s TV.

Leta 1994 je spoznal igralko Rebecco Romijn, zaljubila sta se in se po štirih letih zveze poročila.  Čez deset let so se zadeve spremenile, par je naznanil, da se razhaja in Stamos je dolgo ostal samski.

Ločitev ga je prizadela, o čemer je leta 2009 pripovedoval za revijo People: "Skupaj sva bila deset let. Bilo je težko. Po mojem scenariju bi bila še vedno poročena in bi imela tri otroke. Po ločitvi sem se počutil kot zguba." A kljub temu je vedel, da je bil razhod z Rebecco prava stvar. Takole je pojasnil razloge zanj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @celebritynostalgia

"Nekega dne sva se zbudila in si priznala, da se je najina zveza izpela. Malo sva se izgubila. Mislim, da sem moral biti malo sam in se tako znova najti. Lahko bi vztrajala za vsako ceno, vendar sva začela izgubljati sama sebe. In v razmerju, kjer človek ne more biti samosvoj, ne more ostati."

Ljudje se spremenijo, prioritete postanejo drugačne

Mnogi so potem, ko je zakon propadel pričakovali, da se bo igralec hitro vrgel v svet zmenkov. Vendar temu ni bilo tako. Človek z leti zori, prioritete se spremenijo in pri Stamosu je to pomenilo, da si je želel osnovati družino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos)

"Tekanje po mestu in hoditi na neštete zmenke je znamenje, da nekdo noče odrasti in se za vsako ceno oklepa mladosti. Nočem se kar nekomu predati," je tedaj povedal Stamos in razkril, kako pomembni so zanj otroci:

"Če bom umrl in pred tem ne bom postal oče bom imel občutek da, ne glede na to, koliko dobrega bi storil v življenju, ne bi dosegel ničesar."

 Leta 2015 se je v pogovoru za US Weekly šalil, da si tako močno želi otrok, da: "Moji jajčniki ropotajo. Ali sploh imamo moški jajčnike?" se je smejal. "Ropotajo, slišim jih tudi sedaj."

Ljubezen ne izbira let

Še istega leta se je, star 52 let, začel sestajati s Caitlin McHugh. Prvič sta se sicer srečala že leta 2011 med snemanjem ene od epizod serije Zakon in red:

"Igral sem moškega z bolestno željo po širjenju svojih genov. Imel naj bi 60 otrok. Pred seksom sem preluknjal kondome in Caitlin  je igrala eno od žensk, ki sem jo hotel pretentati, da bi zanosila z mano."

Naslednjič so se njune poti prekrižale ob ponovnem združenju ekipe serije Polna hiša. Bila je med občinstvom na snemanju, stopil je do nje in jo vprašal, če ga morda ne zasleduje. Hipoma je odgovorila, da ga ne. "Zato mi je tako všeč," se je kasneje smejal ob spominih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Q101.9 (@q1019sanantonio)

Vse se zgodi ob svojem času

Ko sta se Stamos in McHugova prvič srečala, je bila ona v zvezi, on pa ne pripravljen na to, da bi se nekomu res predal. "Tedaj nisem bil najboljša verzija samega sebe in ženska, kot je Caitlin, se zagotovo ne bi zanimala zame. Moral sem delati na sebi," je povedal za ET in dodal, da nikoli ni obupal nad ljubeznijo ter nad tem, da bi nekoč postal oče.

"To je bil vedno moj načrt, a ni se mi mudilo. Vedel sem, da se vse zgodi ob svojem času. Moral sem le najti pravo osebo in si urediti življenje."

Nikoli se ne odrecite sanjam

Očitno jo je našel in leta 2017 zasnubil izvoljenko. K temu, da je šel na koleno, ga je najbolj spodbudilo dejstvo, da je njegovo dekle zanosilo.

"Rekel sem si, najbolje, da ji podarim prstan, saj je to prav, tako ali tako sem se želel poročiti z njo. Poklical sem njene starše in jih vprašal za njeno roko. Oba sta se strinjala," je dogajanje okoli zaroke pojasnil igralec.

Zasnubil jo je v Disneylandu, kajti ona obožuje Disneyland. "Vem, da bi se tudi moja starša strinjala  in da sta vesela, ko naju gledata od tam zgoraj. Je prijazna, nežna in mama po srcu ter duši."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristeen LaBrot (@kristeenlabrot)

Nič več samo stric

Še zadnja želja se je Stamosu uresničila, ko je aprila 2018 postal oče sinu Billyju. Tako je ponosni očka novico objavil na instagramu:

"Od sedaj bosta moji najboljši strani vedno moja žena in moj sin. Pozdravljen Billy Stamos (imenovan po mojem očetu)." Dodal je še ključnik #ničvečsamostric.  #NotJustanUncleAnymore.

Stvari v življenju pač ni mogoče prehitevati. Zgodijo se, ko je čas pravi in vredno je počakati. So trenutki, ko bi kdo res kar obupal, ker se zadeve ne odvijajo po njegovem načrtu in se mu zdi, da se stvari ne zgodijo dovolj hitro. Vendar ljubezen nima urnika in sreča nas lahko ujame ne glede na leta.

Samo poglejte Johna Stamosa in Caitlin McHuhg.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John & Caitlin Stamos (@johnandcaitlinforever)

"Dolgo sem čakal nanjo in preprosto popolna je. Mislim, da si je ne zaslužim," je nad soprogo očaran Stamos.

Povzeto po Goalcast.com

Preberite še: Horoskop: 11 najmočnejših ljubezenskih kombinacij astro znakov

Morda vas zanima tudi: "Ločena pri 40. sem znova našla ljubezen" (iskrena izpoved)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)