Priznana igralka razkrila: Snemanje s Tomom Cruisom je prava nočna mora

Soigralka Toma Crusia v filmu Misija: Nemogoče 2, Thandie Newton, snemanja nima v prijetnem spominu.

9.7.2020 ob 9:10 | Foto: Leonhard Foeger, Regis Duvignau/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Priznana igralka razkrila: Snemanje s Tomom Cruisom je prava nočna mora

Tom Cruise očitno zna pognati strah v kosti. Temu ni mogla ubežati niti Thandie Newton, ki je ob njem zaigrala v drugem delu filma Misija: Nemogoče. V pogovoru za Vulture je namreč zaupala, da je bilo snemanje z dominantnim Tomom leta 2000 zanjo vse prej kot prijetna izkušnja, na vprašanje, zakaj nikoli več ni sodelovala z njim, pa je odgovorila:

"Nikoli več me niso povabili. Toma me je bilo strah. Je zelo dominanten človek. Saj se trudi, da bi bil prijazen. A pritisk, ki ga človek čuti v njegovi bližini, je ogromen. Mislim, da je vselej prepričan, da je edini, ki lahko zadeve izpelje v popolni izvedbi."

Posebej v spominu ji je ostal en od nočnih prizorov: "Zadeve se niso odvijale po načrtu in Tom je bil vse bolj nervozen, na njegovem nosu se je pojavil rdeč madež, proti koncu noči se je spremenil v mozolj. Očitno je njegova presnova delala s polno paro. Običajno mozolj nastane v 48. urah, pri njemu pa je vidno postajal večji in večji. Predstavljala sem si, da sem mozolj jaz, oziroma da mu grem prav tako na živce, kot tvorba na obrazu."

Igralka je kasneje poklicala direktorja filma Jonathana Demmeja in mu povedala, da je bilo vse skupaj zanjo nočna mora.

Bila sem radovedna, kaj tako prevzame močne, znane in uspešne ljudi. Nekaj vendar mora biti na tem.

"Iz mojega pripovedovanja je bilo jasno, da sem bila prepričana, da je težava v meni. On pa mi je dejal: sram te je lahko, da se tako podcenjuješ. Bil je res razumevajoč. Kasneje me je poklical Tom in prepričana sem bila, da se mi bo opravičil. Vendar ne. Povedal mi je le, da bomo vse skupaj še enkrat posneli naslednji teden. Nisem bila navdušena. A v naslednjem poskusu sem pokazala tisto, kar je hotel: alfa samico. Potrudila sem se po najboljših močeh in nekako nam je uspelo."

Kljub temu Newtonova o Tomu nima slabega mnenja: "Saj ni grozen. Bil je le pod res velikim stresom. Snemanje z njim je bilo nenavadno doživetje. In veste, kdo mi je priskrbel vlogo? Njegova tedanja soproga Nicole Kidman. Nikoli je nisem prosila za to, a mi je bila pred in med snemanjem v veliko oporo."

Kako Newtonova sedaj gleda na celotno izkušnjo?

"Ni bilo lahko. Bila sem nežna in občutljiva. Če bi snemali sedaj, bi bila bolj samozavestna, ravnala bi povsem drugače. Dojela sem, da zmorem in da sem posebna ter dragocena."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thandie Newton (@thandienewton) on

Če vas zanima, kakšna darila poklanja Tom, ima igralka odgovor tudi na to vprašanje:

"Bil je zelo radodaren z darili, ki so bila povezana s scientologijo. Za božič je denimo podarjal najnovejše knjige v povezavi s to vero. Nekakšne biblije. Bila sem radovedna, kaj tako prevzame močne, znane in uspešne ljudi. Nekaj vendar mora biti na tem. A tistega nekaj jaz nisem nikoli našla."

Preberite še: Katie Holmes: Prepričana sem bila, da ne bom dočakala štiridesetih

Priporočamo tudi: Poletje doma: Naredite preprosto opečnato kurišče

Morda vas zanima tudi: Bolečina v zakulisju serije Seks v mestu: Žulji zaradi visokih pet in kariera pred družino


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)