Leonardo DiCaprio končno našel pravo

Leonardo DiCaprio ima za seboj dolg seznam manekenk in lepotic, s katerimi je bil v zvezi. A zdaj naj bi našel pravo.

26.6.2020 ob 5:45 | Foto: Brendan McDermid /Reuters | Avtor: T. S. P.

Leonardo DiCaprio končno našel pravo

Hollywoodski igralec, ki šteje že 45 let, ni nikoli hodil z dekletom, ki bi bilo starejše od 25 let. Tudi če je bil s kakšno lepotico v zvezi, ki je ravno odpraznovala 25. rojstni dan, je njuna zveza kmalu razpadla. A tokrat naj bi bilo drugače – vsaj tako pravijo igralčevi prijatelji. Leonardo je v zvezi z 22 let mlajšo manekenko Camilo Morrone, s katero pa ima več skupnega kot z vsemi dekleti prej.

23-letna Camila Morrone rada potuje, zagovarja skrb za okolje in ima rada umirjeno življenje v domačem gospodinjstvu. Slednjega naj bi si želel predvsem Leonardo, ki je že utrujen od premnogih zabav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

»Leonardo se je spremenil, odkar je s Cam. Nje ne navdušujejo glamurozne stvari. Leonardo je zadovoljen, da obstaja nekdo, ki so mu všeč tudi druge plati njegovega življenja. Med njima je zelo dobra kemija, usojena sta si,« je dejal vir za The Sun.

Leonardo in Camila naj bi bila v zvezi že od leta 2017, prvič pa sta se v javnosti skupaj pojavila na letošnjih oskarjih. Njun sprehod po rdeči preprogi je spremljajo zavijanje z očmi, saj se je Leo pojavil s še eno izredno mlado manekenko. Camila ga je takrat zagovarjala: »Menim, da bi vsak moral imeti pravico, biti v zvezi s tistim, s katerim hoče.«

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Camila Morrone je hči igralce Lucile Sola (stara je 44 let) in igralca Maxima Morroneja (njega se spomnimo iz nanizanke CSI Miami). Ločila sta se, ko je bila Camila stara devet let, Lucile pa je bila nato desetletje v zvezi z Al Pacinom, ki ga Camila omenja kot svojega očima.

Manekenka in igralec sta pred kratkim posvojila dva kužka, skupaj pa sta preživela tudi samoizolacijo.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)