Toliko so za svoje jeklene konjičke odšteli Adele, Lily Allen, Leonardo Di Caprio in nekateri drugi zvezdniki

Čeprav bi si lahko privoščili avtomobile višjega cenovnega razreda, so se Adele, Lily Allen, Leonardo Di Caprio, Jennifer Aniston in Cameron Diaz odločili za povsem povprečna vozila.

21.9.2019 ob 6:00 | Foto: Reuters, Gettyimages | Avtor: M. FL.

Toliko so za svoje jeklene konjičke odšteli Adele, Lily Allen, Leonardo Di Caprio in nekateri drugi zvezdniki

Čeprav se na njihove račune stekajo visoki zneski, nekateri zvezdniki ostajajo skromni, kar dokazujejo tudi s svojimi jeklenimi konjički. Nekaj takšnih, ki se vozijo v čisto povprečnih vozilih, niza portal Refinance Gold.

Lily Allen: Ford Focus, 16.000 dolarjev

Slava ji je bila, glede na to, da je hči igralca Keitha Allena in producentke Alison Owen, položena v zibelko. Tudi s svojim talentom je Lily dokazala, da si zasluži mesto med zvezdniško smetano.

Njen najodmevnejši singel Smile ji je na račun do sedaj prinesel 20 milijonov, za svoj avtomobil pa je odštela le 16.000 dolarjev. Svetlo zeleni Ford Focus je povsem povprečno vozilo, ki prav nič zvezdniško ne izstopa.

Cameron Diaz: Toyota Prius, 29.900 dolarjev

Cameron Diaz je z oznanitvijo, da se poslavlja od igralske kariere mnoge presenetila, saj je igralsko pot zaključila, lahko bi rekli, na višku svoje slave. 

A ona lahko brezskrbno uživa, kajti njeno premoženje znaša približno 140 milijonov dolarjev, kljub temu pa se prevaža s cenovno dostopnim in ekološkim vozilom: v garaži ima hibridno Toyoto Prius, eno okolju najprijaznejših vozil.

Adele: Mini Cooper, 21.600 dolarjev

Njeno premoženje je ocenjeno na 185 milijonov dolarjev, a pevka ostaja z nogami na tleh. Tudi ko gre za izbiro vozila. Vozi namreč petvratnega Mini Cooperja, za katerega je odštela 21.600 dolarjev.

Avto je glede na promet v Londonu povsem razumljiva izbira, hkrati je model avtomobila dovolj prostoren, da lahko v njem v otroškem stolčku na zadnjem sedežu prevaža sina Angela.

Ben Affleck: Dodge Challenger, 27.295 dolarjev

Pričakovali bi, da en najbolj plačanih ameriških igralcev vozi kaj bolj prestižnega. A ne, njegova izbira je Dodge Challenger, katerega osnovna cena znaša 27.295 dolarjev.

Zaradi dodatne opreme je Benov jekleni konjiček sicer vreden 40.000 dolarjev, kar pa je za igralca, ki ima pod palcem 130 milijonov dolarjev, še vedno skromna izbira.

Justin Bieber:  Smart, 14.000 dolarjev

Dobesedno čez noč je postal svetovno slaven pevec. Pri rosnih 24 letih je njegovo premoženje ocenjeno na 265 milijonov dolarjev in z vsako turnejo ter albumom postaja bogatejši.

Premore sicer pravo zbirko prestižnih avtomobilov, v kateri sta tudi Lamborghini Aventador do Ferrari F43, a vozi se z malim Smartom, katerega je mogoče kupiti za 14.000 dolarjev. Morda tudi zato, ker se tako lažje izogne paparazzijem.

Jennifer Aniston: Toyota Prius, 23.475 dolarjev

Še vedno ena najbolje plačanih ameriških igralk bi si lahko s svojimi 240 milijoni premoženja zagotovo privoščila kaj prestižnejšega, kot Toyoto.

Vendar ne: tako kot še številne druge, ekološko ozaveščene zvezde je ponosna lastnica hibridnega Priusa.

Colin Farrell: Ford Bronco, 5.000 dolarjev

En najboljših igralcev svoje generacije med drugim slovi po skromnosti.

Tudi z izbiro avtomobila ne odstopa od načel in se prevaža v Fordu model Bronco pete generacije, ki ga je mogoče na trgu rabljenih vozil kupiti že za 5.000 dolarjev.

Leonardo DiCaprio: Toyota Prius, 29.900 dolarjev

Znan je po ekološki ozaveščenosti. Med drugim je Leonardo z bogato donacijo priskočil na pomoč tudi pri gašenju požara v amazonskem gozdu, zato ne preseneča, da je za svojega jeklenega konjička izbral hibridno Toyoto Prius, za katero je plačal slabih 30.000 dolarjev.

Justin Timberlake: Volkswagen Jetta, 16.000 dolarjev

Albumi, singli in koncerti so mu v skupini N’Sync in na samostojni karierni poti navrgli 240 milijonov dolarjev. In čeprav pri oblačilih res ne skopari, je pri avtomobilu ostal v sivem povprečju.

Vozi namreč Volkswagen Jetto četrte generacije, ki zagotovo ni model, katerega bi pripisali svetovnemu zvezdniku.

Tom Hanks: Scion xB, 15.000 dolarjev

V igralskih vodah je že tri dekade, njegovo premoženje je ocenjeno na 350 milijonov dolarjev in večina bi pričakovala, da se po cestah Los Angelesa prevaža z Astonom Martinom, Lamborginijem ali drugim avtom, vrednim vsaj milijon dolarjev.

A prva izbira slavnega igralca je Scion xB. Za osnovni model je treba odšteti 15.000 dolarjev. Tomov izpolnjen, a še vedno nevpadljiv, je bil sicer nekoliko dražji. Zanj je plačal 55.000 dolarjev.

Daniel Radcliffe: Fiat Punto 17.000 dolarjev

Daniel Radcliffe je z vlogo v filmu Harry Poter igralsko kariero začel pri 11. in postal milijonar še preden je dopolnil 20 let.

Njegovo premoženje znaša 110 milijonov dolarjev in čeprav je v enem od intervjujev izjavil, da se vse, česar se dotakne, spremeni v zlato, ostaja prizemljen, kar dokazuje tudi njegova izbira avtomobila: leta 2011 je za 17.000 dolarjev kupil preprost Fiat Punto, ki ga vozi še danes.

Preberite še: Slavne igralke, ki naj ne bi bile dovolj lepe za filmsko platno

Morda vas zanima tudi: Nekoč revni, danes bogati: zvezdniki, ki jim bogastvo ni bilo položeno v zibelko


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)