Alia Shawkat odkrito o romanci z Bradom Pittom

Alia Shawkat je končno komentirala govorice o njenem domnevnem razmerju z Bradom Pittom.

29.6.2020 ob 5:45 | Foto: Mario Anzuoni/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Alia Shawkat odkrito o romanci z Bradom Pittom

Vse od tedaj, ko so novembra lanskega leta na razstavi v eni od galerij v Los Angelesu oči budnih opazovalcev igralko Alio Shawkard ujele v družbi Brada Pitta se v medijih pojavljajo ugibanja o novi romanci na zvezdniškem nebu, piše Fox News.

In ker to ni bil edini primer njunega druženja, so namigovanja o tem, da sta Alia in Brad par, postajala vedno glasnejša. Vse skupaj je še podžgalo dejstvo, da sta bila velikokrat v družbi drug drugega opažena med karanteno:

"Veliko časa preživljata skupaj," je vir povedal za Us Weekley. "Njuna domova sta le deset minut narazen in Alia ga lahko obišče vedno, ko si zaželi njegove družbe, pomaga mu pri umetniških projektih in pri iskanju novih idej, skratka, stoji mu ob strani. Ter obratno."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The NEXD (@the.nexd) on

Končno pa je navedbe 31-letna igralka komentirala sama. Takole je namreč povedala v najnovejšem intervjuju za Vulture: "Nisva par. Sva samo prijatelja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FL Social (@fl.social) on

Kot je še dodala, je bila ob odzivih medijev na njuno druženje, milo rečeno, šokirana: "Že kdaj prej sem bila pod drobnogledom medijev, a še nikoli v tolikšni meri in na takšen način. Zadeve so ušle nadzoru in vse skupaj ni nič kaj prijetno."

Shawkatova, ki je leta 2017 razkrila, da je biseksualka, je bila neprijetno presenečena, ko so jo celo tesni prijatelji začeli spraševati, kaj se dogaja med njo in Pittom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alia Shawkat fan (@alia583fg) on

"Nisem mogla verjeti, da so se tudi mojih najbližjih dotaknile govorice. Pošiljali so mi celo fotografije, na katerih sva bila z Bradom ujeta skupaj. Počutila sem se, kot bi stala gola v šoli. Saj veste tisti občutek: Moj bog, vsi me gledajo."

Preberite še: Ganljiva izpoved Angeline Jolie in kaj bivše menijo o Bradu Pittu

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt v objemu nove ljubezni


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)