Brad Pitt: Samski, trezen in bolj seksi kot kdaj koli prej (FOTO)

Brad Pitt je kljub padcem v zadnjih letih ohranjal pozitiven pogled na življenje in znova našel srečo.

13.2.2020 ob 9:10 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Brad Pitt: Samski, trezen in bolj seksi kot kdaj koli prej (FOTO)

Nedvomno je Brad Pitt na vrhuncu svoje kariere, ki jo je 9. februarja letos okronal z oskarjem za najboljšo stransko vlogo v Tarantinovem filmu Bilo je nekoč v Hollywoodu.

Ta je ob vseh nagradah, ki jih je prejel za upodobitev Cliffa Bootha, dvojnika in prijatelja nekdanjega zvezdnika Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), češnja na tortici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

Po obdobju, ki mu je prineslo nemalo izzivov ter padcev, končno uživa življenje in ne samo, da niza uspeh za uspehom na področju kariere, je tudi samski, trezen in bolj seksi kot kdaj koli prej, navaja revija People, katere zadnjo naslovnico krasi dobitnik oskarja, ki ga je posvetil svojim otrokom: "Mojim otrokom … obožujem vas," je Brad med drugim povedal v zahvalnem govoru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brad Pitt (@bradpittofflcial) on

 "Uživa življenje. Nekoliko je upočasnil zadeve, kar nedvomno dobro vpliva nanj, saj ga je povzdignilo v sam vrh kariernega udejstvovanja," še piše People.

Potem ko se je leta 2016 po 12. letih zakona razšel z Angelino Jolie, se je Pitt umaknil iz žarometov javnosti, priznal težave z alkoholom ter prevzel odgovornost za svoj doprinos k razpadu zakona. Pridružil se je društvu anonimnih alkoholikov in se bolj začel posvečati zdravju ter svojim otrokom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pax Jolie Pitt (@paxalbum) on

"Postal je nov moški. Je srečen, obožuje otroke, z njimi preživlja veliko časa, kar ga neizmerno osrečuje," je za omenjeno publikacijo razkril vir in dodal, da se je vsem pretresom navkljub, Brad vedno osredotočal na pozitivne plati življenja in tako je znova našel srečo.

"Imam prijatelje, imam čudovite otroke, obožujem kavo in svojega psa," je igralec sam povedal za People in pripomnil: "Prav nič se ne pritožujem."

Preberite še: Angelina Jolie: Brad naj plača za vse, kar je storil

Morda vas zanima tudi: Maddox Jolie-Pitt prekinil molk o odnosu z očetom: Kar bo, bo (video)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)