Brad Pitt s šalo o svojem ljubezenskem življenju nasmejal Jennifer Aniston (VIDEO)

Brad Pitt in Jennifer Aniston očitno premoreta enak smisel za humor.

6.1.2020 ob 9:25 | Foto: Reuters, You Tube | Avtor: M. FL.

Brad Pitt s šalo o svojem ljubezenskem življenju nasmejal Jennifer Aniston (VIDEO)

Na podelitvi Zlatih globusov, ki se je odvijala to nedeljo, je Brad Pitt prejel nagrado za najboljšega stranskega igralca za vlogo v filmu Bilo je nekoč in Hollywoodu (Once upon a time in Hollywood). In tedaj, ko je stal za govorniškim odrom, občinstvo nasmejal s šalo o svojem ljubezenskem življenju:

"S seboj sem hotel pripeljati mamo. Vendar je nisem, kajti z vsako žensko, ki se pojavi v moji bližini, se pojavijo govorice, da se z njo sestajam. To bi bilo preprosto čudno." Kamera je ob tem med občinstvom ujela Jennifer Aniston, ki se je njegovim besedam glasno smejala.

.

Oba nekdanja zakonca sta bila letos nominirana. Pitt je nagrado za vlogo v že omenjenem filmu prejel, Anistonova, nominirana za vlogo v seriji The Morning Show, je domov odšla brez globusa.

Vse o dobitnikih zlatih globusov preberite TUKAJ.

Na rdeči preprogi je Brad za Entertainmen Tonight odgovoril tudi na vprašanje, če se bo kasneje sestal z nekdanjo soprogo: "Seveda se bom srečal z Jen," je dejal in na komentar dopisnika za ET, da svet pričakuje njuno skupno fotografijo odgovoril:

"Drugo najpomembnejše srečanje zanjo? Razumem … Prvo je bilo tedaj, ko sem gostoval v Prijateljih. Tako so vsaj govorili …"

Igralca sta bila poročena od leta 2000 do 2005 in sta po ločitvi ostala prijatelja. Lanskega februarja 2019 je bil on med povabljenci na njeni zabavi za 50. rojstni dan, tedaj so se pojavila namigovanja, da se med njima znova nekaj plete.

Kot je za People ob tej priložnosti komentiral vir blizu Anistonove, imata zelo zgleden odnos: "Ne bi ga povabila, če ji ne bi veliko pomenil. To je bil za Jen velik večer, med povabljenci so bili vsi pomembni ljudje iz njenega življenja. Brad sodi mednje zato je povsem logično, da je bil med gosti."

Brada je Jen povabila tudi na lanskoletno decembrsko zabavo, a kljub temu, da se zvezdnika pogosto zabavata skupaj in drug drugega cenita, je po prepričanju vira le malo verjetnosti, da bi znova postala par:

"Že več kot deset let živita ločeni življenji, postala sta povsem drugačna človeka kot sta bila tedaj, ko sta bila poročena. Razumeta se, a dlje, kot sta bila par, sta ločena. Njuno razmerje je daljna zgodovina."

Preberite še: Brad Pitt: Imam le eno željo

Morda vas zanima tudi: Jennifer Aniston znova z bivšim


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)