Brad Pitt in nova simpatija: Res sta srčkana skupaj

Očitno je med Bradom Pittom in novinarko družabne scene Renee Bargh močna kemija.

26.5.2020 ob 9:50 | Foto: Gettyimages, Instagram, You Tube | Avtor: M. FL.

Brad Pitt in nova simpatija: Res sta srčkana skupaj

Redno se pojavlja na rdečih preprogah, kjer klepeta s svetovnimi estradniki. Tako je tudi intervjuvala eno največjih zvezd, Brada Pitta. Vse glasnejša pa so namigovanja, da je med avstralsko novinarko in sovoditeljico oddaje The Voice Australia Renee Bargh in Bradom preskočila iskrica, piše New Idea.

Prvi plamen naj bi vzplamtel že januarja na rdeči preprogi ob podelitvi nagrad SAG. Med spogledljivim pogovorom je 56-letni igralec 33-letni novinarki nagajivo pomežiknil, prisotni pa so njegovo dejanje hitro označili kot začetek nove romance.

"Na rdeči preprogi je praviloma zadržan in se nikoli tako ne odpre. Dejstvo, da je z Renee dolgo klepetal, je dokaz, da ga je resnično očarala. Ona je tista, ki je prekinila pogovor z njim in ne obratno. To se ne zgodi domala nikoli," so komentirali opazovalci.

Tudi Reneejina objava pogovora na njenem Instagramu je sprožila nemalo odzivov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

"Očitno je, da si mu všeč," je zapisal eden od sledilcev. Drugi pa: "Res sta srčkana skupaj."

"Renee je z več vidikov Bradov tip ženske. Je pametna, lepa, duhovita, močna ter izjemno nadarjena. Ima vse, kar jo lahko ponese v Hollywood in še dlje. Že pred tem sta se večkrat srečala, saj imata v Los Angelesu kar nekaj skupnih prijateljev. In Brad ji je vselej posvečal veliko pozornosti," je še povedal vir.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renée- Claire Bargh (@reneebargh) on

Renee, ki je v preteklosti zavrnila namigovanja o romantični zvezi s Tomom Cruisom se je sicer pred nedavnim razšla z ameriškim igralcem Glenom Powllom, prav tako je bil nadaljnji razvoj dogodkov v senci morebitne oživitve ljubezni med Bradom in Jennifer Aniston.

 A ker je očitno, da bosta onadva ostala prijatelja, Renee pa veliko potuje med Avstralijo in Ameriko, praktično ni ovir, da se ne bi še srečevala. Brad naj bi bližnjim že večkrat namignil, da bi jo rad povabil na zmenek, ko bo znova v Los Angelesu in le malo verjetno je, da bi ga ona zavrnila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Young Tribune (@youngtribune1) on

"Ko gre za zasebno življenje, Brad ostaja skrivnosten in zadržan. Dejstvo, da se mu Renee ne vsiljuje, je zanjo velik plus. Privlačijo ga inteligentne ženske, ki vedo, kaj hočejo v življenju in se ne bojijo zveneče kariere. Ona vse to ima. Poleg tega je ena najprivlačnejših žensk, kar jih je spoznal zadnja leta. Vse to nedvomno govori v korist njuni morebitni zvezi," je zaključil vir.

Preberite še: Harry in Meghan v finančnih škripcih, na pomoč poklicala Charlesa

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt v solzah presenetil dolgoletno prijateljico


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)