Besede, s katerimi je Brad Pitt močno prizadel Jennifer Aniston

Brad Pitt je z besedami večkrat užalil nekdanjo soprogo Jennifer Aniston, a se je za svoje izjave pokesal in opravičil.

18.5.2020 ob 9:00 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Besede, s katerimi je Brad Pitt močno prizadel Jennifer Aniston

Brad Pitt in Jennifer Aniston se, čeprav je za njima ločitev,  dobro razumeta. V resnici bolje kot kdaj koli po tistem, ko sta leta 2005 podpisala ločitvene papirje, nedvomno pa je do odnosa, kakršnega gojita sedaj, pripomoglo dejanje Brada Pitta, ki se je nekdanji soprogi opravičil za besede, s katerimi jo je v preteklosti močno prizadel, piše Mirror.

56-letni zvezdnik je pred 15. leti zapustil tedanjo soprogo Jen in v razmerje skočil z Angelino Jolie, nekaj let po tem pa za medije povedal, da tedaj ni ravnal tako, da bi lahko bil ponosen nase.

Za Parade magazine je namreč odkrito priznal, da je bil ob ločitvi do Jennifer nesramen in grob, za kar se ji je potem, ko sta znova navezala stik, opravičil. Kajti zdelo se mu je, da je to prav in pošteno do nje.

Njegove izjave med samim ločitvenim postopkom in potem, ko sta z bivšo zaključila skupno zgodbo, ki so se nanašale na občutke, ki so igralca prevevali v letih, ko sta bila poročena, so Jennifer globoko prizadele.

Takole je povedal tedaj: " Zdelo se mi je, da gre življenje mimo mene. Da zamujam veliko priložnosti. Naveličal sem se samega sebe, kako sedim na kavču, v rokah držim džojnt in počutil sem se patetično. Želel sem nastopati v zanimivih filmih, igrati zanimive vloge, a moje življenje ni bilo prav nič zanimivo. Mislim, da je bil za to kriv tudi moj zakon. Kajti v njem sem se stalno pretvarjal, da sem nekaj, kar v resnici nisem bil."

Brad do nekdanje soproge tedaj ni bil prav nič prizanesljiv in je v več intervjujih izjavil, da je presrečen, ker jo je zapustil zaradi Angeline Jolie: "Srečen sem, da sem sprejel pravo odločitev in našel žensko, ki jo ljubim, Angie, s katero bova ustvarila družino," je povedal v enem od njih.


Leta kasneje je Brad začel dvomiti o svojih besedah in je Jennifer javno opravičil:

"Žalosti me, da sem si tedaj zadeve takole razlagal. Jen je bila in je izjemno darežljiva, topla, ljubeča in zabavna ženska ter bo vedno moja prijateljica. Najin odnos mi veliko pomeni in ga neizmerno cenim. Ob tem bi rad povedal še, da med najinim zakonom ni bila ona dolgočasna, dolgočasen in naveličan samega sebe sem bil jaz ter prevzemam vso odgovornost za tisto, kar se je med nama zgodilo."

Preberite še -- > Zala Djuric: Daj blazino čez obraz, da ne bodo slišali, kako jokaš

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Magazin Fısıltısı

Kot je povedal vir za Entertainment Tonight, se je Brad pred Jen za vse pokesal že leta 2016: "Opravičil se ji je za veliko stvari, za katere je spoznal, da jih je v njunem odnosu počel narobe. Zaveda se svojih napak in zanje prevzema vso odgovornost. Oba sta sedaj nova človeka, oba sta dozorela in ostajata dobra prijatelja."

Preberite še: Brad Pitt o letih, ko je bil z Jennifer Aniston: Dolgočasil sem se

Morda vas zanima tudi: Angelina Jolie: Brad naj plača za vse, kar je storil


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)