Brad Pitt v solzah presenetil dolgoletno prijateljico

Brad Pitt je sodeloval pri prenovi doma dobre prijateljice in pri tem pokazal svojo najnežnejšo plat.

15.4.2020 ob 10:20 | Foto: Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Brad Pitt v solzah presenetil dolgoletno prijateljico

Brad Pitt ima dobro srce, kar dokazuje tudi njegovo zadnje sodelovanje s snovalci resničnostne oddaje televizije HGTV Property Brothers. V njej brata Jonathan in Drew Scoot prenavljata domove, v posebni seriji IOU pa sta k sodelovanju povabila zvezdnike.

"Brad naju je poklical sam in povedal, da bi rad s prenovo doma presenetil svojo tesno prijateljico. Najprej sva mislila, da gre za šalo, a mislil je resno," Mail on line povzema besede bratov dvojčkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Property Brothers

Bradov načrt: garažo mojstrice ličenja Jean Ann Black, s katero prijateljujeta že več kot 30 let in je za njegovo podobo skrbela v več kot 40. filmih, spremeniti v lično hiško za goste. In zakaj jo je izbral?

"Ona je zame družina. Sva kot brat in sestra. Vselej me podpira in zame najde spodbudne besede ne glede na to, kako slabo mi gre na snemanju. Popolnoma ji zaupam. Ne zgolj, ker vem, da bom po njeni zaslugi pred kamerami blestel s popolno podobo, temveč tudi, ker me posluša, razume in mi velikokrat pomaga. Vem, da že več kot deset let razmišlja, da bi garažo predelala v hiško za goste, a nikoli ne najde časa," je bratoma povedal igralec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cinema_perspective on

Ob tem je zaupal zgodbico, ki nakazuje na tesen odnos med njim in mojstrico ličenja:

"Med snemanjem filma Legends of the Fall (Jesenska pripoved) je morala naličiti mojo zadnjico, ker so bile na njej črte, ki jih je tam pustilo sonce. Ko beseda nanese na to, si le težko gledava v oči."

A šalo na stran. Brad je pri prenovi garaže aktivno sodeloval in pridno vihtel orodje ter med nizanjem idej glede detajlov s solznimi očmi pripomnil: "To ji bo pomenilo ogromno. Mislim, da bom ob njenem odzivu jokal pred kamerami."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HGTV (@hgtv) on

Čeprav je imela ekipa na voljo le tri tedne, kajti tedaj je bila Jean, ki sicer biva v Santa Monici, na prizorišču snemanju filma in zato odsotna, je projekt uspel, so pa med njim na plano prišle Bradove skrite vrline:

"Veliko ljudi ne ve, da ga zelo zanima arhitektura. Odličen je v načrtovanju in uresničevanju idej ter vesela sva, da je prav on sodeloval v najini premierni zvezdniški oddaji," sta po zaključku prenove, na katero so, kot dokazujejo fotografije, vsi sodelujoči lahko upravičeno ponosni, povedala brata.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Property Brothers

Preberite še: Zmaga Brada Pitta v boju za skrbništvo

Morda vas zanima tudi: Brad Pitt s šalo o svojem ljubezenskem življenju nasmejal Jennifer Aniston (VIDEO)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)