Ganljiv poklon Pierca Brosnana pokojni hčerki

Igralec se je spomnil sedme obletnice smrti svoje hčerke.

1.7.2020 ob 5:46 | Foto: Eric Gaillard/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Ganljiv poklon Pierca Brosnana pokojni hčerki

Nekdanji James Bond Pierce Brosnan je iz svojega doma na Havajih v svet poslal ganljivo sporočilo, v katerem se je spomnil na pred sedmimi leti preminulo hčerko in mamico dveh otrok, Charlotte.

"Tukaj sem in mislim nate, otrok," je pod fotografijo na Instagramu zapisal Pierce ter dodal: "V spomin na Charlotte in z najlepšimi željami dragi Marley May ob rojstnem dnevu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Pri tem je imel v mislih vnukinjo, ki je ta mesec praznovala peti rojstni dan.

Charlotte je 28. junija 2013 v 41. letu starosti izgubila bitko z rakom jajčnikov, poroča britanski Daily Mali in navaja, da je bila ista bolezen usodna tudi za njeno mamo, Cassandro Harris, prvo ženo igralca, ki je umrla leta 1991, stara 43 let.

Charlotte, ki je za seboj pustila soproga in dva otroka, je Brosnan skupaj z njenim bratom posvojil leta 1980, ko se je poročil z njuno mamo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brosnan Fanpage (@piercebrosnanedit) on

V Piercovem zakonu s Cassandro se je rodil sin Sean, katerega hči je Marley May. V spomin na babico nosi srednje ime Cassandra.

Leto dni po drugi boleči izgubi je Pierce za organizacijo Stand Up To Cancer spregovoril o tragični izgubi dveh ljubih žensk in o tem, kako je to vplivalo na njegovo življenje:

"Gledati nekoga, ki ga imaš rad, kako neusmiljena bolezen in njega izžema življenje, žalost in nemoč, ki te ob tem obdajata, zagotovo pusti neizbrisen pečat. Za roko sem držal svojo močno, čudovito in lepo prvo soprogo tedaj, ko jo je veliko prezgodaj vzel rak. Lansko leto sem za roko držal zabavno in izjemno hčerko Charlotte, ki jo je iz našega kroga iztrgala ista bolezen," se je tedaj spominjal zvezdnik.

Brosnan je leta 1994 znova našel ljubezen. S sedanjo soprogo Keely Shaye Smith sta se leta 2001 poročila in imata dva sinova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brosnan Fanpage (@piercebrosnanedit) on

Je pa igralec leta 2018 za Closer Weekly Smith vsem, ki se soočajo z osebno tragedijo, podal naslednji nasvet:

"Smrt bližnjega te ogromno nauči. Pomembno je zaupati vase, treba je slediti srcu. Skušajte v življenje spustiti čim boljše ljudi. Ko me pogleda Keely, se mi zašibijo kolena. Obožujem njeno radoživost, njeno strast. Ona premore moč, brez katere ne bi mogel preboleti tragčnih izgub. Našel sem čudovito žensko in prepričan sem, da ne bi mogel najti boljše."

Preberite še: Leonardo DiCaprio končno našel pravo

Morda vas zanima tudi: Razkrito: Grimaldijevo prekletstvo ali zakaj člani monaške knežje družine v ljubezni nimajo sreče


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)