Princ William v skrbeh po odkritem intervjuju brata Harryja

Princ Harry je v nedavnem dokumentarnem filmu pojasnil, kateri so njegovi največji strahovi in kako se trenutno razume z bratom, princem Williamom.

22.10.2019 ob 9:50 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Princ William v skrbeh po odkritem intervjuju brata Harryja

Princ Harry in Meghan Markle sta doživetja z nedavno zaključene turneje po Afriki s svojimi oboževalci delila v dokumentarnem filmu z naslovom Harry & Meghan: An African Journey (Harry in Meghan, popotovanje po Afriki).

A v njem z voditeljem Tomom Bradbyjem za britansko ITV nista govorila le o njunih vtisih iz Afrike, temveč med drugim tudi o medijih, ki ju spremljajo na vsakem koraku in zlasti o tabloidih, ki velikokrat o njuni družini širijo laži, piše Harper's Bazaar.

Harry je bil glede tega več kot jasen: "Za vsako ceno bom varoval svojo družino. Imam družino, ki jo moram ščititi." Kar je dokazal pred kratkim, ko je javno stopil v bran svoji soprogi pri tožbi tabloida, ki je o njej objavil zasebne, tudi neresnične informacije.

Strah ga je, da bi se zgodovina ponovila

Vojvoda Susseški je v pogovoru razkril, da je izguba njegove mame, pokojne princese Diane, nanj naložila težko breme in se dobro zaveda, da so zanjo odgovorni paparaci.

"Ne bom žrtev krogle, ki je bila kriva za smrt moje mame," je pojasnil v pogovoru. "Vse, kar se je dogajalo njej, vse, kar je preživljala iz dneva v dan, me spremlja. Nisem paranoičen, le nočem, da bi se ponovila preteklost."   

Preberite še: Čustven zapis princa Harryja: Izgubil sem mamo in sedaj opazujem, kako moja soproga postaja žrtev iste uničujoče sile

Priznal je, da se ni vedno lahko soočati z neresnicami, ki se o njem in njegovi soprogi pojavljajo v medijih. “Del moje službe in del vsake službe je, da si včasih si nadenemo pogumen obraz. A kar zadeva mene in mojo soprogo, je veliko stvari, ki bolijo, zlasti, ker večinoma niso resnične."

 

Tudi o odnosu z bratom

Dotaknil se je še namigovanj, da se odnos z njegovim bratom, princem Williamom po poroki z Meghan Markle ohlaja. Priznal je, da si nista več tako blizu, kot sta si bila nekoč: "Zgodilo se je neizogibno. Trenutno hodiva po različnih poteh, saj naju v to silijo zadolžitve. A vedno bom tu zanj in vem, da mi bo on vedno stal ob strani. Ne vidiva se več tako pogosto, saj sva oba zelo zaposlena, a srčno ga imam rad."

Odzval se je William

Na njegove besede se je odzval tudi starejši brat, ki je po navedbah vira za BBC dejal, da ga seveda skrbi za mlajšega brata. Zlasti potem, ko je njegovo razkritje o odnosu med princema napolnilo naslovnice številnih medijev na Otroku in upa, da sta Harry in njegova soproga dobro. 

Ostali člani kraljeve družine se na dokumentarni film niso odzvali. 

Morda vas zanima tudi: Slovenka, ki si je s svojimi pregrešnimi sladicami na Danskem ustvarila sladko življenje

Preberite še: Princ Harry iskreno o prepiru z Williamom, Meghan pa o preživetju na dvoru

Morda vas zanima tudi: Stevo o frizerskih trendih za 2020: Obsedeni bomo z lasmi


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)