Spoznajte varuško, ki sta ji princ William in Kate med turnejo po Pakistanu prepustila svoje otroke

Medtem, ko se Kate Middleton in princ William mudita na turneji po Pakistanu, so njuni otroci v varnih rokah.

15.10.2019 ob 9:00 | Foto: Reuters | Avtor: M. FL.

Spoznajte varuško, ki sta ji princ William in Kate med turnejo po Pakistanu prepustila svoje otroke

Vojvoda in vojvodinja cambriška se od ponedeljka mudita na kraljevi turneji po Pakistanu in kot je za Hello povedal vir blizu para, ta zanju predstavlja nemalo izzivov.

Tudi zato, ker sta svoje otroke, princa Georga, princeso Charlotto in princa Louisa pustila doma, čeprav sta starejša malčka očeta in mamo leta 2016 že spremljala na turneji po Kanadi ter leta 2017 na obisku po Nemčiji in Poljski.

En od razlogov, da so tokrat otroci ostali v Londonu, je dejstvo, da šestletni George in štiriletna Charlotta že obiskujeta šolo, drugi se skriva v varnosti.

Kdo pa skrbi za mladež tedaj, ko William in Kate potujeta po svetu? Ta naloga pripada varuški Marii Teresi Turrion Borrallo, ki starejša otroka vsako jutro pospremi v šolo ter skrbi, da je tudi doma vse v najlepšem redu.

Maria Teresa Turrion Borralo je sicer po rodu Španka, a je, tako kot vse druge kraljeve varuške, obiskovala kolidž Norland, angleško šolo s stoletno tradicijo, od koder prihajajo najboljše varuške, ki svojo zaposlitev najdejo pri premožnih, tudi kraljevih družinah.

Maria Teresa je že od nekdaj del kraljeve družine.

Maria je pri Kate in Williamu zaposlena od leta 2016 natančneje od tedaj, ko je princ George štel osem mesecev. Pred tem je prav tako skrbela za otroke angleške kraljeve družine. V značilni rjavi uniformi jo je bilo v družbi kraljeve družine večkrat opaziti na različnih dogodkih, večkrat se jim pridruži tudi na turnejah po svetu, seznam njenih nalog pa je dokaj obsežen.

Tako imenovane Norland varuške so odgovorne za vse, kar zadeva otrok, ki so pod njihovim okriljem. Med drugimi so primorane opraviti tečaj varne vožnje in samoobrambe.

Seveda bosta ob odstotnosti staršev na pomoč priskočila tudi dedek in babica Carole ter Michael Middleton, ki sta močno navezana na svoje vnuke in se z njimi rada družita. Kot se za dedke in babice pač spodobi.

V galeriji pa si lahko ogledate nekaj utrinkov prvih dveh dni kraljevega obiska Pakistana. 


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)