Najljubši hobi Kate Middleton

Kate Middleton je najljubši hobi odkrila še preden je postala članica kraljeve družine.

23.8.2019 ob 6:05 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Najljubši hobi Kate Middleton

Vojvodinja Cambriška v družbi soproga Williama in njunih treh otrok uživa v poletju, odmaknjena od kraljevih dolžnosti in oči javnosti.

Kljub temu je Kensingtonska palača pred nekaj dnevi vse njene oboževalce razveselila z objavo fotografije na Instagramu, na kateri kraljeva mamica pozira s fotografskim aparatom v rokah, družbo pa ji dela šolarček Josh Evans, piše Hello.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Fotografija je bila posneta letošnjega junija, ko se je vojvodinja udeležila otroške fotografske delavnice, ki je potekala pod okriljem organizacije Action for Children.  Ob tej priložnosti je spoznala nemalo nadobudnih mladih fotografov in občudovala njihove fotografije, najbolj pa jo je navdušil deček, ki ji družbo dela na posnetku.

Tudi sama je velika ljubiteljica tega medija, s katerim je brez besed mogoče izražati misli in občutke. Kot pokroviteljica Kraljevega fotografskega združenja se trudi vsem približati dejstvo, da ima tovrstno kreativno izražanje izjemen pomen za čustveno dobrobit vseh, zlasti pa otrok in mladostnikov.

Kate, ki je diplomirala iz umetnostne zgodovine, je fotografiranje vzljubila veliko prej, preden je postala članica kraljeve družine in ostaja njen naljubši hobi, kar dokazuje s fotografijami svojih otrok, katere ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, prvi dnevi šole in podobne prelomnice, deli na uradnih profili družabnih omrežji.

Preberite še: Američanka, ki je princu Williamu odločno rekla ne

Morda vas zanima: Ločitev princa Williama in Kate Middleton ne pride v poštev


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)