Princ Harry in Ed Sheeran skupaj o duševnem zdravju (VIDEO)

V namen počastitve svetovnega dneva duševnega zdravja, je princa Harryja obiskal prav poseben gost.

10.10.2019 ob 8:25 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ Harry in Ed Sheeran skupaj o duševnem zdravju (VIDEO)

Danes je svetovni dan duševnega zdravja in v njegovo počastitev je bil princ Harry včeraj deležen prav posebnega obiska: pri njemu je pozvonil Ed Sheeran.

Kajti dolgoletna prijatelja sta v namen obeležitve omenjenega dne staknila glavi in posnela video, v katerem govorita o tihem trpljenju ljudi z duševnimi težavami, saj mnogi o njih še vedno govorijo z zadržkom ali pa sploh ne. Hkrati opozarjata, da ne zgolj na današnji dan, temveč je treba vsak dan skrbeti zase ter za ljudi, ki nas obdajajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Princ Harry, Meghan Markle, princ William in Kate Middleton so veliki zagovorniki skrbi za duševno zdravje, kar so dokazali tudi s pred nedavno posnetim reklamnim oglasom Every mind Matters (Vsak um šteje), ki je del nove kampanje Angleške agencije za javno zdravje in katerega namen je pomagati ljudem, da bi s preprostimi koraki ponovno vzpostavili harmonijo v svojem življenju.

V oglasu so omenjeni člani kraljeve družine svoje glasove posodili zvezdam in s skupnimi močmi opozorili na stiske tistih, ki se soočajo s težavami na tem področju ter jih povabili k preizkušanju brezplačnega spletnega načrta, ki uči, kako se spopadati s stresom, izboljšati razpoloženje in spanec ter vzeti življenje v svoje roke.

Priporočamo tudi: Pravila nabiranja gob, ki bi jih moral poznati vsak gobar

Preberite še: Preprosto življenjsko vodilo, ki mu Kate Middleton sledi že več kot 20 let

Morda vas zanima tudi: Čustven zapis princa Harryja: Izgubil sem mamo in sedaj opazujem, kako moja soproga postaja žrtev iste uničujoče sile


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)