To v hotelih, kjer biva, zahteva princ Harry

Njegova kraljeva visokost ima med bivanjem v hotelih prav posebne želje.

16.6.2019 ob 3:54

princ_harry_micna.jpg

Kot član kraljeve družine princ Harry veliko potuje. Med potovanji seveda biva v hotelih, kjer se osebje na vse pretege trudi, da bi bilo visokemu gostu kar najbolj prijetno, zato prisluhne njegovim posebnim zahtevam.

Zvezdam in kronanim glavam se pač ničesar ne odreče, a Harry se tudi s tega vidika nekoliko razlikuje od ostalih slavnih in znanih.

Kakšne pa so njegove želje?

"Hotelsko osebje vedno naprosi, naj se izogiba nepotrebni uporabi plastike," je medijem nedavno zaupal Harryjev dober prijatelj Nacho Figueras.

"S Harryjem sva pred nedavnim bivala v istem hotelu. Slišal sem ga, kako je osebje opozoril na to, da sok postrežejo s plastičnimi slamicami, ki so povsem odveč in njihova uporaba znatno bremeni okolje.

Prav tako je prosil, naj njegovih oblačil v čistilnici ne zavijajo v plastične vrečke. Takšna sta. Na vsakem koraku se borita za naš planet in njun moto se glasi: nič odvečne plastike," je povedal za CBS This Morning.

Sicer ni povsem jasno, koga je z uporabo dvojine še imel v mislih Nacho, a mogoče je sklepati, da Harryjevo soprogo Meghan Markle, ki se prav tako zavzeto zavzema za čistejše okolje.


Avtorica:
M. FL., povzeto po portalu Marie Claire
Foto: Reuters

Priporočamo tudi: Princ Harry ima nov hobi, pri katerem ima nedvomno prste vmes Meghan Markle Ali pa: Tako je Meghan Markle spremenila princa Harryja odkar sta poročena

Preberite še: Skrivni pomen profilne slike Meghan Markle in princa Harryja na Instagramu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)