Tako sta Meghan Markle in princ Harry obeležila prvo obletnico poroke

Meghan Markle in princ Harry sta na prvo obletnico poroke vse oboževalce razveselila s fotografijami z velikega dneva, ki jih javnost še ni videla.

22.5.2019 ob 7:32

meghan_markle_princ_harry_poroka_micna.jpg

Verjeli ali ne, 19. maja je minilo leto dni, od kar so bile vse oči javnosti uprte v kapelo Svetega Julija na gradu Windsor. Tedaj sta si namreč večno zvestobo obljubila princ Harry in Meghan Markle.

Veliko se je zgodilo v letu, ki je sledilo pravljični poroki, med drugim sta zakonca Sussex postala starša, prepotovala velik del našega planeta, se preselila v nov dom, odprla svoj Instagram profil in pridobila še več privržencev.

Sicer ni natančno znano, kako sta praznovala prvo obletnico zakona, sta jo pa obeležila tako, da sta na svojem Instagram profilu objavila še neobjavljene utrinke z njune poroke z zapisom:

"Veselo obletnico poroke, kraljevi veličanstvi, vojvoda in vojvodinja Sussex. Mineva leto od poroke vojvode in vojvodinje Sussex. Večno zvestobo sta si obljubila v kapeli Svetega Jurija na gradu Windsor in na sprejemu prvič kot soprog in soproga zaplesala ob pesmi This Little Light of Mine.

Njuno osebno sporočilo pa se je glasilo: "Hvala vsem po svetu za ljubezen in podporo. Zaradi vas je bil ta dan še bolj poseben."

Dan pred samo obletnico je bil princ Harry znova na mestu dogodka, tokrat v vlogi svata na poroki Lady Gabrelle Winsdor, vendar brez Meghan, ki je pred dobrima dvema tednoma postala mama.

Zagotovo pa sta s soprogo primerno obeležila obletnico velikega dne. Ali večera. Nedvomno v družbi še enega fanta - Archieja Harrisona.


Avtorica:
M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Preberite še: Prodaja se hiša le streljaj od Meghan in Harryja ali pa Je Meghan Markle povzpetnica?

Priporočamo tudi: Tako je Meghan Markle spremenila princa Harryja odkar sta poročena


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)