Princ Charles žalosten zaradi Archieja

Princa Charlesa močno žalosti dejstvo, da najmlajšega vnuka ni videl že eno leto.

2.11.2020 ob 7:24 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Princ Charles žalosten zaradi Archieja

Čeprav člani britanske kraljeve družine v javnosti praviloma ne kažejo svojih čustev, je tesen prijatelj princa Charlesa za Daily Mail razkril, da je prestolonaslednik izrazil žalost, ker je od tedaj, ko je nazadnje videl najmlajšega vnuka Archieja, minilo več kot eno leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Njegova starša sta se novembra lanskega leta iz Velike Britanije preselila v Vancouver, od tam v Los Angeles in se na koncu ustalila v Santa Barbari.

Preden sta odstopila kot višja člana kraljeve družine, sta se sicer dvakrat vrnila v domovino princa Harryja, vendar obakrat brez sinka, ki bo kmalu dopolnil 18 mesecev. Tako ga dedek, z izjemo občasnih videoklicev, ni videl že eno leto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex Family Fan Account

Kdaj bosta Meghan in Harry ponovno obiskala Otok ni znano, a zdi se, da se to ne bo zgodilo prav kmalu, saj nameravata božične praznike letos preživeti v novem domu.

"Družina sedaj biva v svojem lastnem domu. To je njeno zavetje in varna baza. Archie je živahen in vesel otrok ter vsi se zelo zabavajo," je povedal vir blizu zakoncev Sussex.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@harry_meghan_daily) on

Sprva je bilo načrtovano, da bosta Meghan in Harry Veliko Britanijo obiskala januarja, je pa glede na dogajanje povsod po svetu to le malo verjetno.

"Charles je tedaj, ko je družinica bivala na posestvu Windsor, rad obiskoval Frogmore Cottage in čas preživljal z najmlajšim vnukom. Pogreša ga in zaveda se, da je veliko zamudil, odkar dete odrašča v Združenih državah. Tudi drugi člani kraljeve družine pogrešajo malčka.

Zlasti kraljica Elizabeta in princ Philip. In čeprav je Harry v preteklosti večkrat izjavil, da se veseli dejstva, da bodo njegovi in otroci brata Williama odraščali skupaj, se je zgodba očitno odvila drugače," še navaja Daily Mail.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by

Na srečo ima Charles več priložnosti za druženje z otroki vojvode in vojvodinje Cambridge, Georgom, Charlotte in Louisom ter lahko v njihovi družbi vsaj nekoliko pozabi, da najmlajšega vnuka že dolgo ni držal v naročju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Cambridges. (@thecambridgespage) on

Preberite še: Največji škandali britanske kraljeve družine

Morda vas zanima tudi: Resnica, ki jo je Diana med drugo nosečnostjo zamolčala Charlesu


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)