Prihaja muzikal o princesi Diani, s posebno premiero

Namesto na Broadwayju ga bodo premierno predstavili kar na platformi Netflix.

19.8.2020 ob 5:40 | Foto: Reuters | Avtor: Š. R.

Prihaja muzikal o princesi Diani, s posebno premiero

Prihaja muzikal o princesi Diani. Ostal bo sicer brez premiere na Broadwayu, ki bi morala biti 25. maja prihodnje leto, vendar pa so se producenti zaradi negotovih razmer zaradi koronavirusa odločili za drugačno rešitev. Odigrali in posneli ga bodo pred praznimi gledališkimi sedeži, nato pa ga predvajali na spletni platformi Netflix.

Po prvotnih načrtih bi moral muzikal Diana premiero doživeti marca letos, a so bili ustvarjalci zaradi covida-19 primorani ustaviti produkcijo. Sedaj so se odločili, da bodo muzikal brez občinstva posneli v newyorškem gledališču Longacre s celotno igralsko zasedbo. Diano bo upodobila Jeanna de Waal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Broadway.com (@broadwaycom) on

To bo prva broadwayska produkcija, ki bo premiero doživela na malih ekranih še pred uprizoritvijo na gledališkem odru. Gledališča Broadway bodo ostala zaprta do januarja prihodnje leto.

Datuma za ogled muzikala na Netflixu še niso razkrili.

Na Broadwayju so sicer že doživeli uspeh s predvajanjem posnetega muzikala na platformi pretočnih vsebin. Na Disney Plus so nedavno ponudili posnetek muzikala Hamilton, ki je bil julija najbolj gledana vsebina na katerikoli platformi pretočnih vsebin.


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)