Poročna priča Petra Graša je bil znani Slovenec (in druge podrobnosti iz poroke)

Sobota, 19. februar, je dan, ko sta usodni DA izrekla Petar Grašo (45) in Hana Huljić (31). In čeprav je bilo o poroki na začetku malo znanega, nekaj informacij zdaj postopoma prihaja na dan.

19.2.2022 ob 7:02 | Foto: Essilor, instagram | Avtor: S. S.

Poročna priča Petra Graša je bil znani Slovenec (in druge podrobnosti iz poroke)

Na slovesnost so bili povabljeni le ožji sorodniki in najbližji prijatelji. Poročila pa sta se v cerkvi sv. Frančiška v Splitu. 

Vedeli smo že, da bo Graševa poročna priča njegov dolgoletni prijatelj, košarkarska legenda Dino Rađa, zdaj pa hrvaški mediji poročajo, da je ta čast pripadla tudi slovenskemu kuharju Tomažu Kavčiču.

Hanina priča je bila njena tesna prijateljica Domenica Žuvela. Za njeno poročno obleko je poskrbel splitski modni oblikovalec Jurica Pirić, ki je povedal, da je obleka ukrojena po Hani in v duhu njene osebnosti (preprosta obleka, romantična in čistih linij).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo

 

Čeprav se je govorilo, da je poroka načrtovana za pomlad, sta se zaljubljenca odločila, da poroko prestavita na zgodnejši datum, k čemur je zagotovo pripomoglo dejstvo, da bosta kmalu tudi zibala, kar je Hana tudi potrdila z besedami: "Res je, vesela in navdušena sva, drugega pa ne bi komentirala, rada bi, da nekatere stvari ostanejo samo najine."  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)