Petdesetletna Naomi Campbell prvič mamica

Naomi Campbell se je pri petdesetih uresničila največja želja, kajti prvič je postala mamica.

19.5.2021 ob 8:35 | Foto: Vittorio Zunino Celotto/Gettyimages, Instagram | Avtor: M. FL.

Petdesetletna Naomi Campbell prvič mamica

Supermanekenka Naomi Campell je včeraj vse presenetila z novico, da je potem, ko je že srečala dopolnila 50 let, prvič postala mamica.

Veselo vest je Naomi s svojimi sledilci delila na instagramu, kjer na posnetku v njenih dlaneh počivajo stopala deklice.

Pod fotografijo je ponosna mamica zapisala: "Čudovit mali čudež me je izbral za svojo mamo. Tako počaščena sem, da imam to nežno dušo in ni besed, ki bi opisale življenjsko vez, ki jo sedaj delim z mojim angelom. Večja ljubezen ne obstaja."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Campbellova drugih podrobnosti ni razkrila. Tako ne imena deklice kot ne natančnega datuma in načina njenega rojstva.

Na modnih brveh še aktivna Naomi je o materinstvu v preteklosti spregovorila že večkrat. Leta 2012 je oblikovalki Diane von Furstenberg zaupala, da nekoč definitivno želi imeti otroke ne glede na to, ali bo ali ne bo v razmerju.

Leta 2017 je v intervjuju za ES Magazine dejala, da vedno razmišlja o tem, da bi imela otroke in pripomnila: "Vem, da jih bom, glede na napredek znanosti, lahko imela tedaj, ko si jih bom zaželela."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Očitno je temu res tako, saj je Naomi Campbell prvič postala mamica tik pred svojim 51. rojstnim dnevom, ki ga bo praznovala čez nekaj dni, 22. maja.

Ob objavi manekenke so se seveda zvrstile čestitke. Njena mama, Valerie Morris Campbell je na svojem instagramu ob enaki fotografiji zapisala: "Čestitam moji hčerki Naomi ob rojstvu hčerke. Presrečna sem, saj sem že od nekdaj želela postati babica."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valerie Morris-Campbell (@valeriemorriscampbell)

Modni oblikovalec Marc Jacobs je zapisal: "O moj bog!!!! Danes je ta dan?? Kako absolutno neverjetno. Kako srečna je in kako srečna si ti! Kako čudovita mama boš!"

Glavni urednik britanske izdaje revije Vogue Edward Enninful je komentiral: "Videti vaju dve je polepšalo moje leto. Druga drugi bosta prinesli ogromno veselja."

Tudi kolegice manekenke: Munroe Bergdorf, Lily Aldridge, Laura Bailey, Mariacarla Boscono in druge so se odzvale na zapis Naomi, igralka Zoe Saldana pa je njihovim komentarjem dodala: "O moj bog, čestitam dama! Kakšen blagoslov!!!"

Povzeto po portalu Independent

Preberite še: Tibor Golob: Mariborčan, ki je pred objektiv postavil Naomi Campbell #intervju

Morda vas zanima tudi: 8 vprašanj, ki bi jih morala vsaka od nas zastaviti svoji mami


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)