V Parizu so napadli tudi Naomi Campbell

Ena najuspešnejših manekenk je povedala, da razume stisko Kim Kardashian in priznala, da so tudi njo napadli v Parizu.

9.1.2017 ob 10:10

naomi_AP_Pictures-20170106151308-09299000.jpg

Naomi Campbell je v televizijski oddaji gostiteljici Wendy Williams zaupala, da sočustvuje s Kim Kardashian in povedala, da so leta 2012 tudi njo napadli. Prav v Parizu. »Sledili so mi do letališča, odprli avtomobilska vrata in zavpili 'Naomi Campbell, ubili te bomo'. Incidenta nisem delila z javnostjo, se mi pa zdi, da obstaja fotografija z mano v avtomobilu,« je povedala in dodala, da je prepričana, da je bil njen šofer del združbe, ki jo je napadla. 

»Ko sem hodila proti avtomobilu, sem videla, da v njem ne sedi moj šofer, čudno pa mi je bilo tudi to, da je imel odprto okno. Bilo pa je izjemno mrzlo.«

Nekdanja manekenka je povedala, da zaradi svoje izkušnje še bolj razume Kim Kardashian, ki je bila v Parizu napadena oktobra. Naomi pravi, da je sta oba napada zagotovo načrtovana s strani organiziranih kriminalnih združb. »Zelo mi je hudo zanjo. In na živce mi gredo zgodbe, da je vse skupaj izmišljeno. Zagotovo je bilo vse res, zgodilo se je tudi meni in tudi mnogim drugim, za katere ne smem povedati, a jih vsi zelo dobro poznamo,« je še povedala Naomi.

Avtorica: Da. M. 
Foto: AP Pictures


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)