Naomi Campbell zaljubljena v skrivnostnega moškega

Naomi Campbell je srečno zaljubljena v moškega, katerega ime zaenkrat ostaja skrivnost.

18.11.2019 ob 9:30 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Naomi Campbell zaljubljena v skrivnostnega moškega

49-letna Naomi Campbell, ki je bila v začetku letošnjega leta v kratki zvezi z veliko mlajšim Liamom Paynejem, je razkrila, da se sestaja s skrivnostnim moškim in je srečnejša, kot kdaj koli prej.

V intervjuju za Guardian Weekend magazine je na vprašanje, če je zaljubljena izstrelila: "Sem. Prav noro je. Je nekdo, ki ga ne poznate, a moje srce je srečno. Rada imam veliko ljudi iz različnih razlogov, sem pa skozi leta spoznala, da mora človek, če hoče najti pravo ljubezen, najprej ljubiti in ceniti sebe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guardian Weekend (@guardianweekend) on

Naomi je bila že v več zvezah, med drugim z Adamom Calytonom iz skupine U2, z Robertom De Nirom, poslovnežem Flaviom Briatorejem, Vladislavom Doroninom in sedanjim fantom Rihanne, Hassanom Jameelom. Povedala je, da je z vsemi bivšimi v dobrih odnosih. Razen z enim.

Brezčasna manekenka je tudi velika zagovornica duševnega zdravja in obiskuje terapije:

"Hočem živeti na svetli strani. Nočem biti v temi. Nimam depresije, a je duševno zdravje nekaj, čemur posvečam veliko pozornosti in vesela sem, da se je pogled na ta vidik zdravja spremenil ter ga vsaj večina jemlje resno. Mislim, da je čudovito, da sta o njem spregovorila tudi princa William in Harry. Nedvomno živimo v času, ko obiskovanje terapevta ne bi več smela biti sramota. Kajti ne glede na to, s čim se človek ukvarja, vedno potrebuje ob sebi nekoga, s katerim se lahko odkrito pogovarja, kadar potrebuje pogovor. To je zdravo in za tem vedno stojim."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Naslednje leto bo Naomi praznovala 50 let in že načrtuje veliko zabavo:

"Ni me strah dejstva, da bom kmalu 50. Veselim se tega, veselim se zabave. Poskrbela bom, da se bodo na njej vsi dodobra naplesali, da bom obkrožena z ljudmi, ki jih imam rada ter so bili in so ob meni v dobrem in slabem.

Hočem, da se zberemo na čudovitem kraju, ki sem ga izbrala in se že dogovarjamo o tem, kako poskrbeti, da bodo tam resnično vsi povabljeni."

Preberite še: Lady Gaga o romanci z Bradleyem Cooperjem: Uspelo nama je

Morda vas zanima tudi: Katie Holmes: Prepričana sem bila, da ne bom dočakala štiridesetih


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)