Njegova bivša je princesa: Kdo je plemič, ki ga ljubi Sophie Turner

Angleška igralka Sophie Turner je po ločitvi od pevca Joeja Jonasa že našla novo ljubezen.

3.11.2023 ob 7:30 | Foto: Danny Moloshok/Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Njegova bivša je princesa: Kdo je plemič, ki ga ljubi Sophie Turner

Je potomec ene najmogočnejših in najpremožnejših britanskih plemiških družin, v središče pozornosti je prišel zaradi nežnega objema in poljuba, ki ju je namenil 27-letni igralki Sophie Turner na pariški železniški postaji Gare du Norde.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @house0fstark

Nov parček med zvezdami je za potrditev ljubezni in prvo skupno potovanje izbral mesto ljubezni Pariz, glede na fotografije, ki so tam nastale, je Sophie odvrgla vsako možnost, da bi bila z bivšim možem Joejem Jonasom kdaj znova skupaj, o čemer se je ugibalo v preteklih tednih.

Nekdanja zakonca sta namreč dosegla začasni dogovor o skrbništvu nad njunima otrokoma, kar so si nekateri razlagali kot odprto možnost, da bi kdaj znova bila par.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Getty Images Entertainment (@gettyentertainment)

A Sophie je šla očitno naprej in se zaljubila v 29-letnega Peregrina "Perryja" Pearsona, ki je bil do nedavnega v razmerju s princeso Mario-Olympio Grško in Dansko

V njeni družbi je bil pogosto gost v kraljevih rezidencah in na glamuroznih zabavah po vsej Evropi. Maria-Olympia, krščenka kralja Karla III. je letos septembra  potrdila, da sta se s Pearsonom po treh letih zveze razšla.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alltheroyalsoftheworld

Peregrine Pearson je odraščal na posestvu  Cowdray v zahodem Sussexu, ki je v lasti njegove družine že stoletja. Na njem sta igrišče za golf in polo klub, v katerem sta veščine v tem športu pokazala tudi princa William in Harry.

Vsako leto se na njem odvija tradicionalni zaključni turnir Veuve Clicquot Gold Cup, ena največjih družabnih in športnih prireditev v Veliki Britaniji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Thomas (@nickt24)

Peregrine je partner v družinskem podjetju Weetman Developments, kjer se ukvarjajo s prodajo in upravljanjem nepremičnin, v pogovoru za časopis Gentelman‘s Journal je povedal, da v podjetju dela 200 redno in 150 pogodbeno zaposlenih sodelavcev.

Preden se je priključil družinskemu poslu, je produciral dokumentarni film o skupini Rolling Stones z naslovom Sympathy for the Devil.

Kot najstarejši sin v družini bo nasledil očetov plemiški naslov vikont in večji del imetja, kamor med drugim sodi večinski delež v založniški hiši Pearson, kjer izdajajo učbenike in druge tiskovine. Prav zato je Peregrinov priimek dobro znan domala vsakemu britanskemu šolarju.

Povzeto po portalu People

Preberite še: Princ William po stopinjah očeta? To je storil Kate Middleton

Morda vas zanima tudi: Zakaj toliko starejših moških pada na mlajše ženske (svetuje Bruno Šimleša)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)