Sophie Turner: Zaradi Igre prestolov sem ostala brez te življenjske izkušnje

Zvezdnica priljubljene serije Igra prestolov zaradi vloge obžaluje eno stvar.

30.5.2019 ob 3:56

sophie_turner_2019.jpg

Sophie Turner je večino svojega odraščanja namenila seriji Igra prestolov, v kateri od rosnega 13. leta upodablja Sanso Stark, kraljico severa.

Čeprav jo je vloga izstrelila med zvezde, pa sedaj 23 letna igralka pravi, da v življenju vendarle nekaj obžaluje.

"Želim si, da bi okusila študentsko življenje, kar mi zaradi snemanja serije ni bilo dano," je pred nedavnim povedala v BBC-jevi pogovorni oddaji The Graham Norton Show in nadaljevala: "Rada bi se kdaj tudi brezskrbno zabavala, preplesala celo noč in naredila kakšno neumnost, ne da bi vsak moj korak spremljali fotografi."

Spregovorila je tudi o časih, ko se je kot deklica pridružila ekipi in o odnosu starejših igralcev do nje: "Vsi so bili zelo zaščitniški do mene. Spomnim se, da so v moji bližini pazili na svoj besednjak in niso preklinjali. Saj niso hoteli, da 13. letno dekle sliši grde besede, čeprav jih v samem scenariju ne manjka."

Igralka je hvaležna za vse, kar je med snemanji doživela, res pa je, da odraščanje v soju žarometov prinaša številne neljube posledice, na katere je opozorila tudi Sophie:

"Ni vedno lahko in konstanten pritisk ter pozornost občinstva zagotovo vplivata na mentalno zdravje. Težko je puberteto, torej čas, ko je človek najbolj občutljiv, preživljati pod budnimi očmi javnosti in velikokrat sem se znašla v duševni stiski."

sophie_turner_micna.jpg

A kot je dodala, ji je bila tedaj na voljo prava pomoč: "Vsak potrebuje dobrega terapevta. Zlasti, če mu kritiki ali oboževalci pogosto govorijo, da ni dovolj dober in ne dovolj lep. Mislim, da je pomembno tedaj imeti ob sebi nekoga, ki te zna voditi in nobena sramota ni, če se človek obrne na strokovnjaka, ki mu pomaga ublažiti stiske, ki jih življenje pod soji žarometov prinaša."

Avtorica: M. FL.
Foto: Reuters, Instagram

Priporočamo tudi: Šopek pogumnih: 9 svetovno znanih zvezdnice brez mejkapa Ali pa: Eva Mendes: "Neizmerno spoštujem ženske, ki zmorejo otroke vzgajati same"

Preberite še: Poglejte, tudi jaz ga imam! (Zvezdnice, ki se ne sramujejo celulita)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)