Otožna princesa prekinila molk: »Dovolj imam!«

Princesa Charlene je v zadnjem intervjuju rekla bobu bob.

2.10.2023 ob 9:05 | Foto: Reuters, Instagram | Avtor: M. FL.

Otožna princesa prekinila molk: »Dovolj imam!«

V zadnjem intervjuju za South Africa’s News24 je monaška princesa Charlene med obiskom Južne Afrike, dežele, kjer je odraščala, priznala, da ima dovolj neresničnih zgodb o njenem zakonskem življenju in natolcevanj, da je s princem Albertom poročena le še na papirju, da je njun zakon farsa in da kot so navajale francoske in nemške publikacije, sploh ne živi več v Monaku, temveč v Švici. Vsa ta namigovanja jo, kot je dejala, izčrpavajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleanor-Hope (@hshcharleneofmonaco)

Poudarila je, da gre za laži, da je v zakonu srečna, da uživa v družinskem življenju in vzgoji osemletnih dvojčkov Jacquesa in Gabrielle ter dodala, da nimata z možem nobenih težav. Sanja se ji ne, od kje takšne govorice sploh izhajajo.

"Zame so te govorice res naporne in utrujajoče. Preprosto ne razumem, od kod prihajajo in imam jih dovolj," je zagotovila princesa in dodala, da jih najverjetneje pogojuje težnja po negativnih zgodbah:

"Očitno si nekateri mediji želijo, da bi se razšla. Če obstaja na tisoče fotografij z dogodka, izberejo tisto, kjer se ne smejim in nato napletejo zgodbico o nesrečnem zakonu."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalfamily_archive

Te so prisotne domala vse od poroke princa in nekdanje olimpijske plavalke, okrepile so se leta 2021, ko je ona, uradno zaradi težav z zdravjem, v Južni Afriki preživela kar deset mesecev in se po vrnitvi v domovino zaradi izčrpanosti zdravila na kliniki v Švici.

V zadnjem času so se razplamtele zaradi dejstva, da je princesa izbrisala račun na instagramu. Komentirala je tudi to in pojasnila, da je to storila zato, ker želi svojima otrokoma zagotoviti več zasebnosti in ju zaščititi pred mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Albert II and Princess Charlène of Monaco (@albertandcharleneofmonaco)

Po zadnjem obisku Južne Afrike se je Charlene že vrnila v Monako in se udeležila srečanja monaških senjorjev, kjer je plesala s člani in od njih prejela šopek rož. Ob možu je bila tudi pri uradni splavitvi novega plovila monaške policije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grimaldi & Casiraghi (@grimaldicasiraghi)

Monaški princ Albert je že večkrat zanikal govorice o zakonskih težavah in videli bomo, če jih je uspelo utišati Charlene.

Povzeto po portalu Daily Mail

Preberite še: Ljubica princa Alberta: Šla sem skozi pekel

Morda vas zanima tudi: Fascinantno življenje prvega modnega oblikovalca (oblačil je tudi cesarico Sissi)


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)