Le še prestava za javnost: Princesa Charlene ne živi več v Monaku

Tuji mediji poročajo, da monaška princesa Charlene živi v Švici in sta z Albertom le še ceremonialen par.

25.8.2023 ob 8:50 | Foto: Profimedia, Instagram | Avtor: M. FL.

Le še prestava za javnost: Princesa Charlene ne živi več v Monaku

Monaška princesa Charlene živi v Švici in se ob možu pojavlja le še na uradnih dogodkih, poročajo francoski in nemški mediji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Albert II and Princess Charlène of Monaco (@albertandcharleneofmonaco)

Poletne počitnice je preživela na družinskem križarjenju z jahto skupaj s princem Albertom in njunima otrokoma, osemletnima dvojčkoma Jacquesom in Gabriello, a se po zaključku dopustovanja ni vrnila v palačo v Monaku.

Vir je za francoski časopis Voici izjavil, da sta nekdanja olimpijska plavalka in sin Grace Kelly le še ceremonialen par. "Albert in Charlene se tako razumeta bolje in izmenjaje skrbita za dvojčka," piše tudi nemški Bild.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BrwR (@princess_charlene_fanpage)

Vir, ki trdi, da je blizu paru, je za francoski časopis izjavil še, da je Charlene obljubila, da se bo ob uradnih dogodkih vračala v Monako, nihče je tudi ne ovira pri stikih z otrokoma. Govorice o težavah para so pogoste in so znova vzniknile potem, ko je bila princesa pred nedavnim v Milanu opažena brez zaročnega prstana.

Charlene je leta 2021 deset mesecev preživela v Južni Afriki. Kratko potovanje v rodno deželo se je zavleklo zaradi težav z zdravjem, zaradi katerih ni smela leteti. Po vrnitvi se je zaradi nadaljnjih težav kmalu odpravila na zdravljenje v Švico, saj očitno ni bila dobrega zdravja in ne kos uradnim ter družinskim zadolžitvam.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prince Albert II and Princess Charlène of Monaco (@albertandcharleneofmonaco)

"Bila je izčrpana, preobremenjena in očitno je potrebovala pomoč," je takrat za medije pojasnil njen mož.

Po vrnitvi iz Švice se je v javnosti večkrat pojavljala ob dvojčkih in soprogu, vendar govorice, da v zakonu ni vse v najlepšem redu, niso nikoli potihnile, čeprav jih je tiskovni predstavnik para vselej  zanikal.

V bistvu Alberta in Charlene spremljajo vse od poroke leta 2011, na kateri je nevesta pred ogromno množico, ki je spremljala dogodek, menda zaradi ganjenosti, jokala. Dodatno olje na ogenj je prililo dejstvo, da sta mladoporočenca na medenih tednih bivala v ločenih hotelih.

Zakon princese Charlene in princa Alberta se je začel z njenimi solzami.

Preživela sta jih v Južni Afriki, in čeprav sta v deželo pripotovala skupaj, sta do hotelov odšla ločeno. Albert je bil nastanjen v hotelu Hilton v Durbanu, Charlene pa v hotelu Oyster Box Hotel v deset kilometrov oddaljeni Umhlangi.

Princ je tedaj zadevo pojasnil, da zaradi zgodnjih sestankov ni želel biti preveč oddaljen od mesta, uradno pojasnilo palače se je glasilo, da je bilo iz praktičnih razlogov za Alberta bolje, da je stanoval v Hiltonu.

Par in njegovi uradni zastopniki zadnjih navedb niso komentirali, so pa oboževalci princese opazili, da je z instagrama izginil njen profil. Zakaj ga je princesa izbrisala, ni znano.

Povzeto po portalih The Sun in The Daily Mail

Preberite še: Princese Charlene ni že več kot tri tedne, Albert v družbi druge spremljevalke

Morda vas zanima tudi: Tragično življenje princese Diane: To je tisto, kar je skušala doseči s svojimi dejanji


oddajte komentar

preberite tudi

6 stvari, ki jih vsaka ženska potrebuje za dobro in zdravo spolno življenje

Šest posledic prve ljubezni, s katerimi živimo vse življenje

Te nenavadne odločitve lahko rešijo vajin zakon (ali zvezo v krizi)